Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Wonen in het Ebbingekwartier, Groningen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Wonen in het Ebbingekwartier, Groningen

Type: Koop
Plaats: Groningen
Aantal: 1
Soort: Rijwoning
Prijs: € 249.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Groningen | Groningen
Info
Bijzonder wonen in het hart van de stad
Groningen is een stad met een hart. In dat hart wordt momenteel gewerkt aan de realisatie van Ciboga. Een bijzonder woongebied, al was het alleen al omdat het zelden voorkomt dat er aan de rand van een historisch stadscentrum nieuwe woningen wor...

Volledige omschrijving
Bijzonder wonen in het hart van de stad
Groningen is een stad met een hart. In dat hart wordt momenteel gewerkt aan de realisatie van Ciboga. Een bijzonder woongebied, al was het alleen al omdat het zelden voorkomt dat er aan de rand van een historisch stadscentrum nieuwe woningen worden gebouwd!
Wonen in Ciboga, wonen in het Ebbingekwartier, wij bieden u aan 13 stadswoningen met een tuin en maar liefst 5 slaapkamers! U woont hier echt in de stad maar dan wel in een vriendelijke, autoluwe omgeving en dankzij het zeer gevarieerde woningaanbod kunt u individuele keuzes maken die aansluiten bij uw levensstijl.
 
 

Omgeving
Voor de liefhebber van een riante woonkeuken hebben we de woningtypes F2 en F3!
Op de begane grond koken en op de verdieping wonen, in deze woning kan dat. De gehele begane grond als woonkeuken inrichten zodat de eerste verdieping geheel kan worden ingericht als woonkamer of zelfs een werkkamer in com...

Volledige omschrijving
Voor de liefhebber van een riante woonkeuken hebben we de woningtypes F2 en F3!
Op de begane grond koken en op de verdieping wonen, in deze woning kan dat. De gehele begane grond als woonkeuken inrichten zodat de eerste verdieping geheel kan worden ingericht als woonkamer of zelfs een werkkamer in combinatie met de woonkamer is mogelijk. De derde verdieping is de slaapverdieping en biedt ruimte voor 2 of 3 slaapkamers. Nieuwsgierig? We maken graag een afspraak om dit woningtype en het project toe te lichten!

Share |
Meer woningen
Meer woningen