Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Wonen in het Ebbingekwartier, Groningen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Wonen in het Ebbingekwartier, Groningen

Type: Koop
Plaats: Groningen
Aantal: 1
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 245.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Groningen | Groningen
Info
Bijzonder wonen in het hart van de stad
Groningen is een stad met een hart. In dat hart wordt momenteel gewerkt aan de realisatie van Ciboga. Een bijzonder woongebied, al was het alleen al omdat het zelden voorkomt dat er aan de rand van een historisch stadscentrum nieuwe woningen wor...

Volledige omschrijving
Bijzonder wonen in het hart van de stad
Groningen is een stad met een hart. In dat hart wordt momenteel gewerkt aan de realisatie van Ciboga. Een bijzonder woongebied, al was het alleen al omdat het zelden voorkomt dat er aan de rand van een historisch stadscentrum nieuwe woningen worden gebouwd!
Wonen in Ciboga, wonen in het Ebbingekwartier, wij bieden u aan 13 stadswoningen met een tuin en maar liefst 5 slaapkamers! U woont hier echt in de stad maar dan wel in een vriendelijke, autoluwe omgeving en dankzij het zeer gevarieerde woningaanbod kunt u individuele keuzes maken die aansluiten bij uw levensstijl.
 
 

Omgeving
Dit is wel een hele bijzondere woning!
Een werkkamer op de begane grond, een ruime woonkamer met keuken en een schitterend ruim dakterras op de eerste verdieping en 2 slaapkamers met een complete badkamer op de derde verdieping maken deze woning onderscheidend en compleet! Wij maken graag een afspraak...

Volledige omschrijving
Dit is wel een hele bijzondere woning!
Een werkkamer op de begane grond, een ruime woonkamer met keuken en een schitterend ruim dakterras op de eerste verdieping en 2 slaapkamers met een complete badkamer op de derde verdieping maken deze woning onderscheidend en compleet! Wij maken graag een afspraak met u om de diverse mogelijkheden met u door te nemen.

Share |
Meer woningen
Meer woningen