Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Wonen in het Ebbingekwartier, Groningen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Wonen in het Ebbingekwartier, Groningen

Type: Koop
Plaats: Groningen
Aantal: 8
Soort: Rijwoning
Prijs: € 255.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Groningen | Groningen
Info
Bijzonder wonen in het hart van de stad
Groningen is een stad met een hart. In dat hart wordt momenteel gewerkt aan de realisatie van Ciboga. Een bijzonder woongebied, al was het alleen al omdat het zelden voorkomt dat er aan de rand van een historisch stadscentrum nieuwe woningen wor...

Volledige omschrijving
Bijzonder wonen in het hart van de stad
Groningen is een stad met een hart. In dat hart wordt momenteel gewerkt aan de realisatie van Ciboga. Een bijzonder woongebied, al was het alleen al omdat het zelden voorkomt dat er aan de rand van een historisch stadscentrum nieuwe woningen worden gebouwd!
Wonen in Ciboga, wonen in het Ebbingekwartier, wij bieden u aan 13 stadswoningen met een tuin en maar liefst 5 slaapkamers! U woont hier echt in de stad maar dan wel in een vriendelijke, autoluwe omgeving en dankzij het zeer gevarieerde woningaanbod kunt u individuele keuzes maken die aansluiten bij uw levensstijl.
 
 

Omgeving
Bijzonder ruime stadswoning met 5 slaapkamers!
De tuingerichte woonkamer heeft een schuifpui naar de leuke stadstuin, een open keuken en voor extra bergruimte een handige trapkast. Op de eerste verdieping zijn 2 royale slaapkamers en een ruime badkamer voorzien van ligbad, douchehoek, wastafel en twee...

Volledige omschrijving
Bijzonder ruime stadswoning met 5 slaapkamers!
De tuingerichte woonkamer heeft een schuifpui naar de leuke stadstuin, een open keuken en voor extra bergruimte een handige trapkast. Op de eerste verdieping zijn 2 royale slaapkamers en een ruime badkamer voorzien van ligbad, douchehoek, wastafel en tweede toilet. De derde verdieping heeft nog eens 3 extra slaapkamers maar natuurlijk kunnen we de indeling aanpassen aan uw persoonlijke woonwensen. Voor alle indelingsmogelijkheden en overige informatie maken we graag een afspraak om het plan toe te lichten.
 

Share |
Meer woningen
Meer woningen