Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Xprezzo, Groningen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Xprezzo, Groningen

Type: Koop
Plaats: Groningen
Aantal: 1
Soort: Geschakeld
Prijs: € 375.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Groningen | Groningen
Info
Even ten zuiden van het stadse hart van Groningen onstaat een woongebied met stadse allure, natuurlijk groen en waterrijk blauw. Om precies te zijn: op het terrein van het voormalige Martiniziekenhuis, locatie van Van Ketwich. Helpermaar is ideaal gelegen. Met de binnenstad én het Groninger buitengebied bi...

Volledige omschrijving
Even ten zuiden van het stadse hart van Groningen onstaat een woongebied met stadse allure, natuurlijk groen en waterrijk blauw. Om precies te zijn: op het terrein van het voormalige Martiniziekenhuis, locatie van Van Ketwich. Helpermaar is ideaal gelegen. Met de binnenstad én het Groninger buitengebied binnen handbereik.

In deze gevarieerde omgeving biedt Helpermaar woongenot voor een grote diversiteit aan bewoners. U vindt er woningen variërend van stads en modern romantisch tot rustiek en landelijk. Helpermaar wordt in een aantal fases uitgevoerd. Inmiddels zijn er drie deelplannen gerealiseerd en bewoond. Bij de entree van het gebied aan de Bordewijklaan is het volgende deelplan gesitueerd, nl.Xprezzo.

In Xprezzo worden 26 geschakelde woningen gerealiseerd. De variatie van de "stadsvilla's" in een boog vormt een prachtig contrast met de strakke architectuur van de woningen langs het water. Bij de woningen in de boog kan men kiezen uit zes verschillende gevelcomposities. Volop variatie in ramen, deuren en panelen.

Op 2 oktober 2012 starten we met de verkoop van Xprezzo.

Meer informatie over dit project is te vinden op Uiteraard kunt u ook contact opnemen met de makelaar

Omgeving
De woningen bieden een zee van ruimte met een gevel van ruim 9 meter breed en een vrije hoogte op de begane grond van bijna 3 meter. Er zijn 3 woonlagen en op de bovenste bevindt zich een dakterras. Zonaanbidders kunnen trouwens ook hun hart ophalen op het balkon.  Voor en achter hebben de woning...

Volledige omschrijving
De woningen bieden een zee van ruimte met een gevel van ruim 9 meter breed en een vrije hoogte op de begane grond van bijna 3 meter. Er zijn 3 woonlagen en op de bovenste bevindt zich een dakterras. Zonaanbidders kunnen trouwens ook hun hart ophalen op het balkon.  Voor en achter hebben de woningen een tuin en parkeren kan op eigen terrein onder een pergola.

Ieder huis in Xprezzo heeft een uniek karakter. Dat komt doordat de architect rekening heeft gehouden met de wensen van belangstellenden. Zo is een serie gevels ontstaan die varieert van klassiek tot hypermodern, van symetrisch tot speels.

Het pure stadsleven op smaak gebracht met een vleugje groen.
De stad is de omgeving waarin u gedijt. Hier is uw werk, hier zijn uw vrienden, hier bent u thuis. De binnenstad blijft boeien, ieder uur van de dag. 'S ochtends en 's middags rondneuzen in de winkels, boutiques en galeries, met af en toe een pauze voor een espresso. 'S avonds een borrel halen bij een kroegje, een hapje eten in een eetcafé en misschien nog een filpmje of concertje meepikken. Dynamiek.

Maar rondom uw huis mag het ietsje stiller zijn. Want dit is de plek waar u tot rust komt. Daarom is Xprezzo uw cup of tea. Want Xprezzo is het pure stadsleven, op smaak gebracht met een vleugje groen en water. Zodat u de bruisende stad onder handbereik hebt, maar altijd kunt terugkeren op de rustige thuisbasis.

Share |
Meer woningen
Meer woningen