Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Molenzoom, Groot-Ammers
Nieuwbouw:
Molenzoom, Groot-Ammers

Type: Koop
Plaats: Groot-Ammers
Aantal: 4
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 495.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Groot-Ammers
Info

Aan de rand van Groot-Ammers, met schitterend uitzicht over het uitgestrekte polderlandschap, heeft u nu de keuze een kavel te kopen en daarop uw droomvilla te realiseren. Het gaat om ruime kavels en luxe vrijstaande villa's op een perfecte locatie.

U heeft de keuze uit vier typen villa's. Volledige omschrijving

Aan de rand van Groot-Ammers, met schitterend uitzicht over het uitgestrekte polderlandschap, heeft u nu de keuze een kavel te kopen en daarop uw droomvilla te realiseren. Het gaat om ruime kavels en luxe vrijstaande villa's op een perfecte locatie.

U heeft de keuze uit vier typen villa's.

Type 1:

Een geweldige woning met voor iedereen een eigen plek. Fraaie dakoverstekken, een robuuste kap en sfeervolle raampartijen zijn kenmerkend voor deze woning. Het gezellige eetgedeelte heeft in het verlengde een mooie keuken met bijkeuken die doorgang biedt aan de berging.
Op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers en een badkamer. Een vierde of zelfs vijfde slaapkamer zou kunnen worden gerealiseerd op de tweede verdieping.
De woning laat zich eenvoudig uitbreiden met een carport.

Woning en berging: 577 m3
Gbo inclusief berging: 162 m2

Type 2:

Deze woning is ontworpen met een knipoog naar de "Engelse" stijl. Door de zeer praktische indeling is elke ruimte ten volle te benutten. De zijentree onder de carport geeft toegang tot de hal. De ruime woonkamer is straatgericht met veel raampartijen. De gezellige eethoek heeft openslaande tuindeuren en is met een erker uit te breiden voor nog meer ruimte en wooncomfort. Vanuit de keuken is er doorgang naar de bijkeuken en de berging.
De eerste verdieping biedt drie slaapkamers en een badkamer.
Op de tweede verdieping creëert u met gemak extra slaapkamers of een royale hobbyruimte.

Woning en berging: 595 m3
Gbo inclusief berging: 167 m2

Type 3:

Een sfeervolle woning met een geheel andere uitstraling. De grote raampartijen zijn voorzien van een roedeverdeling, dit zorgt voor een romantisch effect. Ook het schilddak draagt daar aan bij.
Op de eerste verdieping heeft dit ontwerp ook een eigen gezicht met drie grote slaapkamers en een inloopkast in de grootste slaapkamer. Op de tweede verdieping creëert u met gemak extra slaapkamers of een royale hobbyruimte. Een erker of carport horen bij dit ontwerp tot de mogelijkheden.

Woning en berging: 595 m3
Gbo inclusief berging: 147 m2

Type 4:

Deze royale vrijstaande woning ademt in alle opzichten de zo geliefde jaren dertig sfeer. De erker, de grote dakoverstekken en de uitgekiende materialen zorgen voor een rijke uitstraling.
Vanuit de hal komt u in de fraaie woonkamer met het zitgedeelte aan de voorzijde en aan de achterzijde openslaande tuindeuren naar het terras.
De eerste verdieping biedt drie ruime slaapkamers en een royale badkamer met mogelijkheid tot ligbad. Het trappenhuis prijkt als een torentje buiten de gevel.
Op de tweede verdieping creëert u met gemak extra slaapkamers of een royale hobbyruimte.

Woning en berging: 661 m3
Gbo inclusief berging: 186 m2

Omgeving

Groot-Ammers ligt aan de bewegwijzerde Ooievaarsroute, een fietsroute door het oostelijk deel van de Alblasserwaard en langs de rivier de Lek. Groot-Ammers is vooral bekend door het Streekcentrum Ooievaarsdorp Het Liesvelt, waar een gedeelte van de vogels vrij rondvliegt, broedt en hun jongen groot bren...

Volledige omschrijving

Groot-Ammers ligt aan de bewegwijzerde Ooievaarsroute, een fietsroute door het oostelijk deel van de Alblasserwaard en langs de rivier de Lek. Groot-Ammers is vooral bekend door het Streekcentrum Ooievaarsdorp Het Liesvelt, waar een gedeelte van de vogels vrij rondvliegt, broedt en hun jongen groot brengt. Vanaf dit punt kunnen wandelaars het Ooievaarspad lopen.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen