Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Remise, Haarlem
Nieuwbouw:
De Remise, Haarlem

Type: Koop
Plaats: Haarlem
Aantal: 300
Soort: Geschakeld
Prijs: € 275.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Haarlem
Info
Afbeeldingen

Op het voormalig remiseterrein van streekvervoerder Connexxion (voorheen NZH) aan de Leidsevaart in Haarlem. Het betreft o.a. de bouw van circa 300 huur- en koopwoningen, een nieuw filiaal voor Vomar Voordeelmarkt, een ondergrondse parkeergarage (200 plaatsen) en nieuwe huisvesting voor het NZH-vervoers...

Volledige omschrijving

Op het voormalig remiseterrein van streekvervoerder Connexxion (voorheen NZH) aan de Leidsevaart in Haarlem. Het betreft o.a. de bouw van circa 300 huur- en koopwoningen, een nieuw filiaal voor Vomar Voordeelmarkt, een ondergrondse parkeergarage (200 plaatsen) en nieuwe huisvesting voor het NZH-vervoersmuseum.

 

148 koopwoningen, 70 koopappartementen.

Er worden zeven verschillende typen woningen gebouwd met gebruiksoppervlaktes (GBO) van 114 m2 tot 196 m2. De prijzen liggen tussen de € 275.000,- en € 550.000,-, het aantal kamers varieert van 3 tot 9. Er zijn woningen met een tuin of met een dakterras, met een inpandige garage of met een parkeergarage in de buurt. En woningen aan het water. Kortom, keus volop om je ideale huis te realiseren.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen