Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Lyriek - Haarlem, Haarlem
Nieuwbouw:
Lyriek - Haarlem, Haarlem

Type: Koop
Plaats: Haarlem
Aantal: 59
Soort: Appartement
Prijs: € 172.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Haarlem
Info

BOUW IN VOLLE GANG!

Aan het Marsmanplein realiseert HBB Planontwikkeling “Lyriek”, een appartementencomplex bestaande uit 59 royale en lichte appartementen met een eigen parkeerplaats. In Lyriek woont u aan de voet van plein en park en biedt het u een pefecte combinatie van groen,...

Volledige omschrijving

BOUW IN VOLLE GANG!

Aan het Marsmanplein realiseert HBB Planontwikkeling “Lyriek”, een appartementencomplex bestaande uit 59 royale en lichte appartementen met een eigen parkeerplaats. In Lyriek woont u aan de voet van plein en park en biedt het u een pefecte combinatie van groen, water en stedelijkheid. De 59 appartementen zijn verdeeld over de eerste tot en met de zevende verdieping en zijn opgedeeld in drie geschakelde bouwblokken (De Twijgen, Hooge Pluimen en De Morgenzon).

- woningen voor starters en doorstromers
- woonoppervlaktes variërend van ca. 57 m² tot ca. 138 m²
- individuele parkeerplaats in parkeerkelder
- ruime 2 of 3 kamerappartementen!
- fantastisch uitzicht op het nieuwe plein en groene wijkpark
- midden in het bruisende hart van Niuew-Delftwijk
- prijzen vanaf € 172.500,- v.o.n. tot € 395.000,- v.o.n. (incl berging(en) en parkeerplaats(en)

Omgeving

De optimale bereikbaarheid is één van de sterke punten van de locatie van het nieuwbouwproject. Het is een locatie geschikt voor iedereen die snel de stad in of juist uit wil. Het wordt direct ontsloten aan de Generaal Spoorlaan vanwaar u via de Rijksstraatweg snel toegang heeft tot...

Volledige omschrijving

De optimale bereikbaarheid is één van de sterke punten van de locatie van het nieuwbouwproject. Het is een locatie geschikt voor iedereen die snel de stad in of juist uit wil. Het wordt direct ontsloten aan de Generaal Spoorlaan vanwaar u via de Rijksstraatweg snel toegang heeft tot de diverse uitvalswegen. De Rijksstraatweg sluit aan op de A208, vanwaar u via deze randweg in zuidelijke richting kunt rijden naar Heemstede of in noordelijke richting waar de snelweg aansluit op de A9.

De bushalte ligt aan het Marsmanplein vanwaar de stadsbus u in 10 minuten naar het treinstation van Haarlem brengt. Vanaf het station kunt u met de trein in 10 minuten op station Amsterdam Sloterdijk staan!

Op 10 minuten fietsen is het winkelcentrum Cronjé en slechts 5 minuten verder, bereikt u het gezellige centrum van Haarlem.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen