Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Entree van Haarlem - De Waterhof, Haarlem Powered by Niki
Nieuwbouw:
Entree van Haarlem - De Waterhof, Haarlem

Type: Koop
Plaats: Haarlem
Aantal: 4
Soort: Rijwoning
Prijs: € 259.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Haarlem
Info
De verkoop van de herenhuizen, stadswoningen en appartementen in De Hoftuin was een succes. Daarom is het nu de beurt aan De Waterhof, de tweede fase van nieuwbouwproject De Entree van Haarlem. Het eerste deel bestaat uit 11 herenhuizen en 12 stadswoningen. Tijdens de Landelijke Nieuwbouwdag, op zaterdag 2...

Volledige omschrijving
De verkoop van de herenhuizen, stadswoningen en appartementen in De Hoftuin was een succes. Daarom is het nu de beurt aan De Waterhof, de tweede fase van nieuwbouwproject De Entree van Haarlem. Het eerste deel bestaat uit 11 herenhuizen en 12 stadswoningen. Tijdens de Landelijke Nieuwbouwdag, op zaterdag 28 september, gaat de verkoop van start. U bent van 11.00 tot 15.00 uur welkom op de bouwlocatie, ingang Boerhaavelaan te Haarlem.

Toegang tot Haarlem
De Entree van Haarlem is een nieuwe wijk die straks de toegang tot Haarlem vormt. De wijk combineert de dynamiek van wonen in een stad met de rust en het comfort van een modern hofje. In de eerste fase (De Hoftuin) zijn nog één stadswoning en één herenhuis te koop. Op het laatste appartement is een optie genomen.

De tweede fase van De Entree van Haarlem gaat zaterdag 28 september, tijdens de Landelijke Nieuwbouwdag, in verkoop. U bent van 11.00 tot 15.00 uur welkom in de modelwoning, ingang bouwlocatie aan de Boerhaavelaan in Haarlem. U kunt aldaar de maquette bekijken van het totale gebied ‘De Entree’.

Omgeving
De stadswoningen in De Waterhof zijn ruim opgezet, met een woonoppervlak vanaf circa 135 m² verdeeld over drie woonlagen met diverse uitbouwmogelijkheden. Bij beide woningtypen hoort een ruime woonkamer met toegang tot een flinke achtertuin (met aparte berging) en u parkeert uw auto op eigen grond. De park...

Volledige omschrijving
De stadswoningen in De Waterhof zijn ruim opgezet, met een woonoppervlak vanaf circa 135 m² verdeeld over drie woonlagen met diverse uitbouwmogelijkheden. Bij beide woningtypen hoort een ruime woonkamer met toegang tot een flinke achtertuin (met aparte berging) en u parkeert uw auto op eigen grond. De parkeerplaatsen zijn bereikbaar via een afgesloten privébinnenterrein.
De huizen worden opgeleverd met luxe sanitair, tegelwerk en een complete keuken.

De koopsommen van deze vier stadswoningen, aan de kant van De Hoftuin, beginnen bij € 264.000 v.o.n.

Share |
Meer woningen
Meer woningen