Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Het Haerlemsche Hofje, Haarlem
Nieuwbouw:
Het Haerlemsche Hofje, Haarlem

Type: Koop
Plaats: Haarlem
Aantal: 14
Soort:
Prijs: € 198.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Haarlem
Info

BOUW START BINNENKORT!

Wonen in het bruisende en historische Haarlem!

Langs de oude burgwal in het centrum van Haarlem realiseert HBB Planontwikkeling het bijzondere project Het Haerlemsche Hofje. Het project bestaat uit 14 binnenstedelijke woningen en appartementen en zijn gesitue...

Volledige omschrijving

BOUW START BINNENKORT!

Wonen in het bruisende en historische Haarlem!

Langs de oude burgwal in het centrum van Haarlem realiseert HBB Planontwikkeling het bijzondere project Het Haerlemsche Hofje. Het project bestaat uit 14 binnenstedelijke woningen en appartementen en zijn gesitueerd aan de Burgwal, de Koolsteeg en de binnenhof. Samen vormen zij een harmonieus hofje in een historische wijk. Op het binnenhofje worden 5 binnenstadse parkeerplaatsen in de verkoop aangeboden.

Woonoppervlaktes van ca. 44m2 tot ca. 195m2
Grote variatie aan type woningen en appartementen met buitenruimten
Inclusief keuken, badkamer en toilet
Historische uitstraling met de moderne gemakken van deze tijd
Op loopafstand van het bruisende centrum van Haarlem
Nabij de vele winkels en uitgaansgegelegheden
Op fietsafstand van strand, zee en duinen
Goede bereikbaarheid via de N200 en de N205
Mogelijkheid van een eigen parkeerplaats

Tevens zijn er optioneel 2 herenhuizen te koop, waarbij bouwnummers 9- 10 en 11 - 12 kunnen worden samengevoegd.

Haal nu de uitgebreide verkoopbrochure en prijslijst op bij ons kantoor aan de Van Eedenstraat 9. Bekijk tevens de maquette. Informeer naar de beschikbare bouwnummers of plaats u op de reservelijst.

Omgeving

Met meer dan 150.000 inwoners behoort Haarlem tot de tien grootste steden van Nederland. De stad heeft echter veel van de landelijke sfeer behouden wat Haarlem zonder twijfel één van de gezelligste steden van Nederland maakt. Haarlem is een stad vol leven, waar u plezierig kunt winkelen...

Volledige omschrijving

Met meer dan 150.000 inwoners behoort Haarlem tot de tien grootste steden van Nederland. De stad heeft echter veel van de landelijke sfeer behouden wat Haarlem zonder twijfel één van de gezelligste steden van Nederland maakt. Haarlem is een stad vol leven, waar u plezierig kunt winkelen, kunt genieten van het historische centrum en heerlijk kunt aanschuiven bij de vele terrassen die Haarlem rijk is.

Het bruisende centrum staat garant voor gezellige uitgaansgelegenheden zoals bijvoorbeeld de nieuw gerestaureerde Schouwburg, de Toneelschuur, het Concertgebouw en het Patronaat. Naast het sfeervolle centrum biedt Haarlem ook tal van andere voorzieningen. Zoals de niet te vergeten vele culturele en historische bezienswaardigheden. Daaraan toegevoegd de diverse scholen, sportaccommodaties, verenigingen en bedrijven maken van Haarlem een stad die van alle gemakken is voorzien. Het openbaar vervoer is in Haarlem zeer goed geregeld. Met verschillende buslijnen kunt u onder andere in de richting van Leiden, Zandvoort, IJmuiden, Amsterdam en de Bollenstreek. Met de buslijn, bekend als de Zuidtangent, geniet Haarlem van een goede en snelle bereikbaarheid met Schiphol en Amsterdam Zuid Oost. Haarlem ligt uniek gesitueerd in de Randstad. Buiten al het natuurschoon en de recreatiemogelijkheden in de omgeving, beschikt Haarlem over uitstekende uitvalswegen. De N200 en N205, die het oostelijke deel van Haarlem ontsluiten, zorgen ervoor dat u in een kort tijdsbestek de diverse grote steden in de Randstad alsmede de luchthaven Schiphol kunt bereiken.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen