Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Hof van Peltenburg, Haarlem Powered by Niki
Nieuwbouw:
Hof van Peltenburg, Haarlem

Type: Koop
Plaats: Haarlem
Aantal: 15
Soort: Appartement
Prijs: € 223.697 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Haarlem
Info
Wonen aan het Spaarne
Wonen aan het Spaarne wordt eindelijk mogelijk. Op één van de mooiste zuid-west gelegen locaties worden woningen en appartementen gerealiseerd in een grote variëteit. Zowel starters, tweeverdieners, gezinnen als senioren vinden hier beslist de woning of het appar...

Volledige omschrijving
Wonen aan het Spaarne
Wonen aan het Spaarne wordt eindelijk mogelijk. Op één van de mooiste zuid-west gelegen locaties worden woningen en appartementen gerealiseerd in een grote variëteit. Zowel starters, tweeverdieners, gezinnen als senioren vinden hier beslist de woning of het appartement dat aansluit op hun woonwensen. 
 
Gevarieerd aanbod
Het totale aanbod bestaat uit 12 kadewoningen, 18 hofwoningen, 10 herenhuizen en 47 appartementen / 3 penthouses. Met  woonoppervlakten van circa 106 tot 189 m2 (woningen) en circa 75 tot 190 m2 (appartementen) is iedere woonwens in te vullen. 
 
Rond een hof
De woningen en appartementen worden gebouwd in een carré rond een hof; een verstild en groen sfeervol binnengebied met bankjes. Een oase van rust.  
 
Value for money
Kenmerkend voor het totale aanbod zijn de kwaliteit, de ruime woonoppervlakten en de aantrekkelijke koopsommen. Appartementen zijn al beschikbaar vanaf € 199.000,-- VON, woningen vanaf € 265.000,-- VON. 
 
Eigen parkeerplaats
Op de begane grond, onder het hof, wordt ruime parkeergelegenheid gerealiseerd. U heeft in vele gevallen zelfs een eigen parkeerplaats direct voor uw woning.

Op wandelafstand van het historische centrum
De zuid-west ligging aan het Spaarne is in één woord magnifiek. Binnen tien minuten wandelt u naar het historische centrum,  uitvalswegen bereikt u binnen een kilometer en het strand en de duinen vindt u op slechts acht fietskilometers. Wat wilt u nog meer...

Omgeving
Kom op 13 april van 11.00 tot 15.00 uur langs bij Mooijekind Vleut Makelaars aan de Gedempte Oude Gracht 124 te Haarlem. De brochure van de appartementen van het Hof van Peltenburg ligt voor u klaar! Tevens kunt u er de maquette van het nieuwbouwproject bekijken.

Appartement Typ...

Volledige omschrijving
Kom op 13 april van 11.00 tot 15.00 uur langs bij Mooijekind Vleut Makelaars aan de Gedempte Oude Gracht 124 te Haarlem. De brochure van de appartementen van het Hof van Peltenburg ligt voor u klaar! Tevens kunt u er de maquette van het nieuwbouwproject bekijken.

Appartement Type Compact zijn alle 2 tot 4 kamerappartementen met woonoppervlakten van ca. 75 tot 116 m2. Daarmee zijn de appartementen bij uitstek geschikt voor één en tweepersoons huishoudens zoals starters maar ook voor een klein gezin. De prachtige ligging aan de Zomervaart en het uitzicht maken de appartementen extra aantrekkelijk.

- Entree aan het hof met brievenbussen en bellentableau voorzien van videoinstallatie.
- Woonoppervlakte ca. 75 - 116 m2 GBO.
- Alle appartementen hebben een ruime living met zithoek, eethoek en open keuken. Daarnaast beschikt ieder appartement over één of twee slaapkamers met een mogelijkheid tot een derde slaapkamer.
- Luxe badkamer met ligbad, douche en wastafel.
- Seperate berging op de begane grond.
- Eigen parkeerplaats onder het hof bereikbaar via de lift of de trap.

Share |
Meer woningen
Meer woningen