Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Volmaackt Wonen, Heemstede Powered by Niki
Nieuwbouw:
Volmaackt Wonen, Heemstede

Type: Koop
Plaats: Heemstede
Aantal: 2
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 793.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Heemstede
Info
Volmaackt wonen
Volmaackt ligt tussen de Bronsteeweg, Lanckhorstlaan en Heemsteedse Dreef op het voormalige gebied van boerderij De Bronstee en het Motorhuis-terrein. Een aantal stadsvilla’s van Volmaackt wordt gesitueerd aan de nieuwe Reinier van Holylaan, vernoemd naar de eerste Hee...

Volledige omschrijving
Volmaackt wonen
Volmaackt ligt tussen de Bronsteeweg, Lanckhorstlaan en Heemsteedse Dreef op het voormalige gebied van boerderij De Bronstee en het Motorhuis-terrein. Een aantal stadsvilla’s van Volmaackt wordt gesitueerd aan de nieuwe Reinier van Holylaan, vernoemd naar de eerste Heer van Heemstede.

Mooi en statig
Volmaackt krijgt vorm binnen een bestaande omgeving dichtbij het centrum. Dat heeft als belangrijk voordeel dat u niet onnodig lang te midden van een bouwplaats woont. Een ander belangrijk voordeel is de aanwezigheid van voorzieningen zoals scholen, winkels en horeca in de nabije omgeving. Vanuit uw woning bent u zo op de Binnenweg om te winkelen of een terrasje te pakken. De groene omgeving wordt gekenmerkt door mooie straten met statige jaren 20- en 30-woningen en daar passen de stadsvilla’s prima bij. Ze zijn te vergelijken met ruwe diamanten die door de individuele kopers naar eigen smaak en inzicht worden ‘geslepen’ totdat ze Volmaackt zijn. Individuele keuzevrijheid is namelijk een van de grondbeginselen van dit project.

De Bronstee en het Motorhuis
Het terrein waar de woningen verrijzen, kent een lange geschiedenis. Al in de 17e eeuw maakte
dit gebied deel uit van een groot landgoed. Halverwege de 19e eeuw stond op dit specifieke
gebied modelboerderij de Bronstee. In de eerste helft van de 20e eeuw bouwde men naast
de boerderij statige woonhuizen. Eind jaren dertig opende ‘automobielbedrijf’ Van Lent zijn
deuren. Dit bedrijf groeide uit tot het alom bekende Motorhuis. Inmiddels is er ruimte gemaakt
voor woningbouw. Ruimte voor u.
  • Luxe stadsvilla's in het centrum van Heemstede
  • Prijs vanaf € 780.000 tot € 1.070.000
  • Keuzevrijheid met betrekking tot woningindeling
  • Authentieke uitstraling met de kwaliteit van nu

Omgeving
Een luxueuze tweekapper aan de Lanckhorstlaan vormt de entree van Volmaackt. Op kavels van ruim 250 m2 staan de royale woningen met een gebruiksoppervlak van 188 m2 (exclusief de garage met bergruimte). Woningtype Lanckhorst kent geen traditionele voor- en achterkant, maar een brede voor- en zijkant. Stijl...

Volledige omschrijving
Een luxueuze tweekapper aan de Lanckhorstlaan vormt de entree van Volmaackt. Op kavels van ruim 250 m2 staan de royale woningen met een gebruiksoppervlak van 188 m2 (exclusief de garage met bergruimte). Woningtype Lanckhorst kent geen traditionele voor- en achterkant, maar een brede voor- en zijkant. Stijlvolle groene wallen zorgen voor sfeer, rust en privacy in de op het zuiden georiënteerde tuinen. Via een chique entree komt u in de comfortabele huiskamer, eetkamer en keuken. De begane grond kenmerkt zich door ruimte. Niet alleen dankzij het open karakter, maar ook dankzij de 3 meter hoge plafonds en de grote raampartijen aan de voor- en zijkant van de woning.

Share |
Meer woningen
Meer woningen