Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Sleedoorn (Medaillon), Hengelo (OV) Powered by Niki
Nieuwbouw:
Sleedoorn (Medaillon), Hengelo (OV)

Type: Koop
Plaats: Hengelo (OV)
Aantal: 1
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 290.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Overijssel | Hengelo (OV)
Info
Vrijstaande en twee-onder-één-kapwoningen
De twintig twee-onder-één kapwoningen en vier vrijstaande woningen Sleedoorn zijn gelegen aan een sfeervol straatje in het groene hart van Medaillon. Sleedoorn biedt de toekomstige bewoners compleet uitgeruste bijzondere woningen met riante ka...

Volledige omschrijving
Vrijstaande en twee-onder-één-kapwoningen
De twintig twee-onder-één kapwoningen en vier vrijstaande woningen Sleedoorn zijn gelegen aan een sfeervol straatje in het groene hart van Medaillon. Sleedoorn biedt de toekomstige bewoners compleet uitgeruste bijzondere woningen met riante kavels. De verkoopprijzen zijn al vanaf € 265.000,- v.o.n. Sleedoorn wordt gekenmerkt door frisse architectuur, waarbij gebruik is gemaakt van uitgesproken materialen zoals keramische pannen en houten kozijnen. Bijzondere kenmerken van de woningen zijn:

- De vele uitbreiding- en optiemogelijkheden;
- Standaard voorzien van een berging en carport;
- Straatgericht wonen met riante tuinen;
- Twee parkeerplaatsen op eigen terrein;
- Authentieke Twentse houtwallen en groene erfafscheidingen;
- Garantie en waarborgregeling Stichting Waarborgfonds Koopwoningen;
- Kortom; een straat om van te houden!

Medaillon, het groene sieraad
De twintig twee-onder-één kapwoningen en vier vrijstaande woningen Sleedoorn maken deel uit van de woonwijk Medaillon, een gezamenlijke gebiedsontwikkeling van Dura Vermeer Bouw Hengelo en de gemeente Hengelo. Het gehele gebied behelst de realisatie van circa 200 grondgebonden woningen in alle marktsegmenten binnen de koop- en huurmarkt. De eerste koop- en huurwoningen zijn recent binnen deelgebied Korenbloem in het Medaillon opgeleverd aan de nieuwe bewoners.

Omgeving
De 4 vrijstaande woningen in het project Sleedoorn zijn in architectonisch opzicht duidelijk ‘familie’ van de twee-onderéén kapwoningen. Ook hier is de woonkamer straatgericht en behoort een carport tot de standaarduitrusting. Kenmerkend voor deze woningen zijn stijlvolle betonbanden en een luifel boven de...

Volledige omschrijving
De 4 vrijstaande woningen in het project Sleedoorn zijn in architectonisch opzicht duidelijk ‘familie’ van de twee-onderéén kapwoningen. Ook hier is de woonkamer straatgericht en behoort een carport tot de standaarduitrusting. Kenmerkend voor deze woningen zijn stijlvolle betonbanden en een luifel boven de entreedeur. Rondom zorgen grote raampartijen voor veel lichtinval. Via openslaande deuren in de keuken wandelt u zo de riante zonnige tuin in die uw woning omgeeft.

Share |
Meer woningen
Meer woningen