Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:plan t zand, Hillegom
Nieuwbouw:
plan t zand, Hillegom

Type: Koop
Plaats: Hillegom
Aantal: 0
Soort: Rijwoning
Prijs: € 199.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Hillegom
Info
Afbeeldingen

lan 't Zand is haar verkoop gestart met 25 ruime eengezinswoningen type Strandloper.

Fase 2 is in verkoop gebracht en bestaat uit de overige 20 eengezinswoningen. In total...

Volledige omschrijving

lan 't Zand is haar verkoop gestart met 25 ruime eengezinswoningen type Strandloper.

Fase 2 is in verkoop gebracht en bestaat uit de overige 20 eengezinswoningen. In totaliteit biedt plan 't Zand ruimte aan 45 eengezinswoningen in verschillende typen (A1 t/m A8).

Door de diverse indelingsopties zijn de woningen grotendeels naar eigen wens in te delen. Zo kan de woonkamer ruim een meter worden vergroot, kunt u de tuin in huis halen door te kiezen voor een schuifpui of dubbele openslaande deuren. En ook op zolder kunt u kiezen voor diverse indelingsvarianten, zodat u zelf kunt bepalen welke indeling voor u het meest praktische is.

De woningen zijn voorzien van houten berging en bieden voldoende parkeergelegenheid aan de straatzijde van de woning.

Omgeving

Hillegom is de noordelijkste gemeente van de Duin- en Bollenstreek van Zuid-Holland, telt zo'n 20.550 inwoners en bevindt zich midden in de mooie en kleurrijke Bollenstreek. Als we verder inzoomen zien we dat plan 't Zand aan de rand van Hillegom is gelegen, tussen de Zilk en Zanderijpolder, zo'n ...

Volledige omschrijving

Hillegom is de noordelijkste gemeente van de Duin- en Bollenstreek van Zuid-Holland, telt zo'n 20.550 inwoners en bevindt zich midden in de mooie en kleurrijke Bollenstreek. Als we verder inzoomen zien we dat plan 't Zand aan de rand van Hillegom is gelegen, tussen de Zilk en Zanderijpolder, zo'n kilometer verwijderd van de dorpskern. Als de locatie van bovenaf wordt bekeken wordt het al snel duidelijk; plan 't Zand ligt centraal, dorps en midden tussen de bollenvelden, op steenworp afstand van het centrum, de sportvoorzieningen, duinen en het strand. Circa 750 meter ten noorden van het plan is het station gesitueerd met de spoorwegverbinding Haarlem - Leiden.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen