Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Opperstraat, Hoeven
Nieuwbouw:
Opperstraat, Hoeven

Type: Koop
Plaats: Hoeven
Aantal: 19
Soort: Kavel
Prijs: € 107.385 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Hoeven
Info
Afbeeldingen

In het plan Opperstraat in Hoeven zijn zelfbouwkavels voor particulieren opgenomen

Omgeving

In West-Brabant nabij de steden Breda en Roosendaal ligt het dorp Hoeven.
Dit dorp vormt samen met de andere kerkdorpen Oudenbosch, Oud Gastel, Stampersgat en Bosschenhoofd  de gemeente Halderberge.
De prachti...

Volledige omschrijving

In West-Brabant nabij de steden Breda en Roosendaal ligt het dorp Hoeven.
Dit dorp vormt samen met de andere kerkdorpen Oudenbosch, Oud Gastel, Stampersgat en Bosschenhoofd  de gemeente Halderberge.
De prachtige omgeving met charmante dorpjes en steden kent een afwisselend natuurlandschap met bossen en cultuurlandschap.

West-Brabant met zijn leuke dorpen en monumentale steden ligt op korte afstand van de Randstad. Het wonen in deze regio met de ruimte, het fraaie landschap en de goede verbindingen is daarom bijzonder aantrekkelijk. Betreffende locatie is gesitueerd op enkele autominuten van de A 16 en A17 Rotterdam-Antwerpen.

Landelijk wonen met alle moderne gemakken. Wonen met alle ruimte voor ontspanning in de natuur. Lekker wandelen of fietsen, de herfst zien kleuren in zijn volle pracht, de lentebloei beleven, de vogels horen fluiten in het bos. Wilt ú zo wonen, met het Brabants landschap aan uw voeten? Het kan, in Hoeven.
Wonen in Hoeven geeft iedereen een echt 'thuisgevoel'. Een gemoedelijk dorp met iets meer dan 6.000 inwoners, midden in de vrije natuur. En dankzij haar ligging heeft Hoeven ook een centrumfunctie, met de bijbehorende winkelvoorzieningen. In het vriendelijke centrum kunt u uitstekend terecht voor de dagelijkse boodschappen. Wandelend of met de fiets, maar ook met de auto bent u welkom, het parkeren is gratis. En er is meer: Hoeven heeft ook een eigen bibliotheek, sportcomplex en zelfs een zwembad.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Aanmelden nieuwsbrief
Helaas, kunt u hier (nog) geen informatie aanvragen.
Wilt U op de hoogte worden gehouden, meld U dan aan voor de nieuwsbrief.
Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
E-mail
Meer woningen
Meer woningen