Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Buytenplaets Parckzight, Honselersdijk
Nieuwbouw:
Buytenplaets Parckzight, Honselersdijk

Type: Koop
Plaats: Honselersdijk
Aantal: 77
Soort: Appartement
Prijs: € 185.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Honselersdijk
Info

Parckzight te Honselersdijk zal, als derde en laatste fase, plan Buytenplaets overtuigend afronden met in totaal 77 woningen en 9 vrije kavels, waaronder 18 appartementen type Heide.

Bijzonderheden: 18 appartementen type Heide zijn vanuit de gezamenlijke entree bereikbaar met de trap en de lift....

Volledige omschrijving

Parckzight te Honselersdijk zal, als derde en laatste fase, plan Buytenplaets overtuigend afronden met in totaal 77 woningen en 9 vrije kavels, waaronder 18 appartementen type Heide.

Bijzonderheden: 18 appartementen type Heide zijn vanuit de gezamenlijke entree bereikbaar met de trap en de lift. De woningen zijn uitgerust met een ruime woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en een separaat toilet. De appartementen op de tweede verdieping zijn voorzien van een prachtig dakterras gelegen op het zuiden. NB. De afmetingen zijn circa afmetingen en kunnen per type en in de uiteindelijke afwerking afwijken.


Woonoppervlakte: Ca. 66 tot ca. 78m2 
Inhoud: Ca. 234 tot ca. 257m3

 

 

 

Omgeving

Wonen in Honselersdijk betekent kiezen voor ruimte en rust. En wanneer u een dagje eropuit wilt, zijn er mogelijkheden te over! Het nabijgelegen centrum van Naaldwijk blijft verrassen met nieuwe winkels en festiviteiten. Grootstedelijk genieten? Voor de dagen waarop u het winkelen of uitgaan echt serieu...

Volledige omschrijving

Wonen in Honselersdijk betekent kiezen voor ruimte en rust. En wanneer u een dagje eropuit wilt, zijn er mogelijkheden te over! Het nabijgelegen centrum van Naaldwijk blijft verrassen met nieuwe winkels en festiviteiten. Grootstedelijk genieten? Voor de dagen waarop u het winkelen of uitgaan echt serieus wilt aanpakken, dan bent u in een mum van tijd in Den Haag, Rotterdam of Delft. Vanaf uw woning, via de Molenlaan en de Middel Broekweg rijdt u over de Veilingroute zo de A4 op. Liever lekker uitwaaien? Een fietstocht brengt u naar het Noordzeestrand.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen