Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Kornoelje, Hoogeveen
Nieuwbouw:
Kornoelje, Hoogeveen

Type: Koop
Plaats: Hoogeveen
Aantal: 26
Soort: Geschakeld
Prijs: € 201.112 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Drenthe | Hoogeveen
Info
Afbeeldingen

In Hoogeveen worden door megahome.nl aantrekkelijke nieuwbouw woningen gerealiseerd. Elke woning in dit aantrekkelijke woongebied Erflanden kan volop worden aangepast naar uw eigen woon-wensen. In de ontwerpen van de huizen is volop rekening gehouden met de stijl die past in deze populaire nieuwbouwwijk...

Volledige omschrijving

In Hoogeveen worden door megahome.nl aantrekkelijke nieuwbouw woningen gerealiseerd. Elke woning in dit aantrekkelijke woongebied Erflanden kan volop worden aangepast naar uw eigen woon-wensen. In de ontwerpen van de huizen is volop rekening gehouden met de stijl die past in deze populaire nieuwbouwwijk. In Drenthe niet langer op zoek naar bordjes "te koop"? megahome.nl heeft voor u precies het juiste antwoord: woning met ruime kavel te koop. Het volledige aanbod van woningen in de verkoop vindt u op onze site.

In dit nieuwbouw plan Erflanden Hoogeveen worden 172 huizen aangeboden. Het bestaat in totaal uit 36 woning ontwerpen. Wij gaan graag met u in gesprek hoe we uw woonwensen kunnen realiseren in uw nieuw huis.

megahome.nl is een Twents familiebedrijf met als thuisbasis Almelo. Het gehele proces van ontwerp tot oplevering wordt in eigen beheer uitgevoerd. De bouw van de woningen gebeurt nog echt traditioneel. megahome.nl niet alleen een civieltechnische afdeling, maar ook stedenbouwkundigen, BNA-architecten, een team van bouwkundige tekenaars, een afdeling marketing en eigen kopersbegeleiders in huis. Deze laatsten vormen uw vaste aanspreekpunt tijdens het hele koop- en bouwproces. Als u vragen heeft of als u een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek wenst, dan staan zij voor u klaar, óók â??s avonds en op zaterdagen. Uiteraard kunt u hiervoor ook bij de door ons geselecteerde makelaar terecht.

Omgeving

megahome.nl realiseert in Hoogeveen 26 nieuwbouw woningen van het type .

Realiseer in het prachtige Drenthe, in het plan Erflanden, uw eigen droom woning. De start verkoop voor deze nieuwbouw woningen is inmiddels geweest. De huizen van dit woning ontwerp zijn Meer-onder-een-kapwoning woninge...

Volledige omschrijving

megahome.nl realiseert in Hoogeveen 26 nieuwbouw woningen van het type .

Realiseer in het prachtige Drenthe, in het plan Erflanden, uw eigen droom woning. De start verkoop voor deze nieuwbouw woningen is inmiddels geweest. De huizen van dit woning ontwerp zijn Meer-onder-een-kapwoning woningen. Elk huis wordt op een zeer ruime kavel aangeboden. Van het type Kornoelje zijn er nog 23 te koop.

Het woningontwerp Kornoelje heeft twee woonlagen en een zolder. De grootste woning van het ontwerp Kornoelje heeft 4 kamers en 1 badkamer. megahome.nl biedt u dus comfortabel wonen in een ruim opgezette nieuwbouw woning in Hoogeveen.

Door de jaren heen heeft megahome.nl vele woonwensen gerealiseerd. Wij laten ook graag uw woonwens in vervulling gaan en bieden u daarom volop keuzevrijheid bij het indelen van uw woning! Misschien wordt 1 van de huizen in Hoogeveen wel uw nieuwe thuis.

Er kunnen door megahome.nl al meerwerkopties gekozen zijn. Houd u hiermee rekening bij voorbeeld het vergelijken van prijzen. Of en welke meerwerkopties er zijn gekozen kunt u op de website van vinden

Share |
Afbeeldingen
Impressie 1: Kornoelje, Hoogeveen Impressie 2: Kornoelje, Hoogeveen Impressie 3: Kornoelje, Hoogeveen
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen