Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Havengebied Katwijk (2e fase), Katwijk
Nieuwbouw:
Havengebied Katwijk (2e fase), Katwijk

Type: Koop
Plaats: Katwijk
Aantal: 0
Soort: Geschakeld
Prijs: € 0 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Katwijk
Info

Samen met onder meer de gemeente Katwijk werkt Proper-Stok momenteel aan de ontwikkelingen omtrent de 2e fase Havengebied te Katwijk. Het Havengebied (voormalig haven- en industriegebied) zal worden getransformeerd naar een volledig nieuwe woonwijk met circa 400 woningen en appartementen in diverse typo...

Volledige omschrijving

Samen met onder meer de gemeente Katwijk werkt Proper-Stok momenteel aan de ontwikkelingen omtrent de 2e fase Havengebied te Katwijk. Het Havengebied (voormalig haven- en industriegebied) zal worden getransformeerd naar een volledig nieuwe woonwijk met circa 400 woningen en appartementen in diverse typologieën en prijsklassen. Enkele beeld- en sfeerbepalende gebouwen in het gebied worden gerestaureerd in oude stijl en krijgen een nieuwe invulling.

In het plan is er een diversiteit aan woningen opgenomen met verschillende kwaliteiten‚ in diverse prijsklassen en voor alle inkomensgroepen. Er worden in het plan circa 400 woningen en appartementen gerealiseerd met circa 600(gebouwde) parkeervoorzieningen. Aan de noordzijde van het plangebied worden botenhuizen onder appartementengebouwen gebouwd.

De romantische badhotelsfeer van de woningen en appartementen sluit goed aan bij de cultuurhistorische waarde van het oude havengebied en de omliggende buurten‚ waaronder de Rooie Buurt. Enkele beeldbepalende gebouwen worden gehandhaafd en krijgen een andere invulling. Zo kan het pand van Parlevliet worden getransformeerd in een kinderdagverblijf met een buitenruimte met daarboven startersappartementen.

Verwachte koopsommen: Nog onbekend‚ maar divers

Plan Havengebied Katwijk is een project van Proper-Stok Groep B.V.

Omgeving

Noord-Oost

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen