Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Ursulinenpark, Kerkrade
Nieuwbouw:
Ursulinenpark, Kerkrade

Type: Koop
Plaats: Kerkrade
Aantal: 12
Soort: Appartement
Prijs: € 169.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Limburg | Kerkrade
Info

In parkachtige omgeving nabij het centrum van Kerkrade 12 luxe comfortabele koopappartementen met 2 of 3 slaapkamers.

Verdeeld over de vier verdiepingen van het kleinste van de twee bouwblokken liggen de 12 fraaie koopappartementen, waarin we 6 verschillende plattegr...

Volledige omschrijving

In parkachtige omgeving nabij het centrum van Kerkrade 12 luxe comfortabele koopappartementen met 2 of 3 slaapkamers.

Verdeeld over de vier verdiepingen van het kleinste van de twee bouwblokken liggen de 12 fraaie koopappartementen, waarin we 6 verschillende plattegronden onderscheiden. Voor elk wat wils! Dus laat u leiden door uw eigen smaak. Elk appartement heeft een balkon of loggia plus een eigen berging en parkeerplek in het souterrain. Hier is ook plek voor het stallen van scootmobiels.

De trap of lift brengt u naar uw etage, waar een hal in totaal drie appartementen ontsluit. Hoewel variërend in grootte en indeling vertonen de gelijkvloerse appartementen veel gelijkenissen. Hun riante, op het park georiënteerde lichte woonkamer met openkeuken bijvoorbeeld. Dit comfortabele vertrek biedt alle ruimte om tel even zoals u dat wilt. Het biedt tevens toegang tot het zonnig balkon, waar u 's zomers kunt genieten van de zon en het vrolijke gekwetter van de vogels in het park.

Elk appartement heeft naast de hoofdslaapkamer ten minste één extra slaapkamer en een luxe badkamer, compleet met douche en wastafel (een toilet is optioneel). U kunt het extra slaapvertrek natuurlijk ook benutten als studeerkamer of hobbyruimte. Woont u in één van de tussengelegen appartementen? Dan hebben naast de woonkamer ook de beide slaapkamers een entree tot het balkon.

Op de gang vinden we het tweede toilet en een handige binnenberging met plek voor uw wasautomaat en -droger. Ook zijn hier de technische installaties ondergebracht. Naast de cv-ketel staat een WTW-unit. In combinatie met de dubbele beglazing en prima isolatie verschaft deze uw appartement een duurzaam en bijzonder energiezuinig karakter. Zo houdt u geld én tijd over om leuke dingen te doen. Want veel verzorging/onderhoud vraagt uw appartement niet.

.

Omgeving

Gelegen tussen Parkstad Limburg en de Duitse grens, heeft het veelzijdige Kerkrade van alles te bieden. Een rijke historie, fraaie natuur en tal van attracties en recreatiemogelijkheden. Tot de sprekende voorbeelden hiervan behoren respectievelijk de abdij Rolduc, de wandelgebieden Berenbos en Carisborg...

Volledige omschrijving

Gelegen tussen Parkstad Limburg en de Duitse grens, heeft het veelzijdige Kerkrade van alles te bieden. Een rijke historie, fraaie natuur en tal van attracties en recreatiemogelijkheden. Tot de sprekende voorbeelden hiervan behoren respectievelijk de abdij Rolduc, de wandelgebieden Berenbos en Carisborg, en dierentuin GaiaPark. Kerkrade staat bovendien vierjaarlijks in de internationale spotlights als gastheer van het Wereldmuziekconcours. Met vijftigduizend inwoners heeft de sfeervolle stad alle voorzieningen binnen haar grenzen, terwijl steden als Heerlen, Maastricht en het Duitse Aken binnen handbereik liggen.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen