Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Kloosterpark - Pannesheide Fase II, Kerkrade
Nieuwbouw:
Kloosterpark - Pannesheide Fase II, Kerkrade

Type: Koop
Plaats: Kerkrade
Aantal: 5
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 0 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Limburg | Kerkrade
Info
Afbeeldingen
De woningen zijn comfortabel van opzet, en bieden op de begane grond een volledig woonprogramma met een ruime zithoek, eethoek met open keuken, een ruime entree met ruimte voor garderobe en toegang tot toilet. Naast de woning is de garage gelegen. Op de verdieping voorziet het woonprogramma in 3 slaapkamer...

Volledige omschrijving
De woningen zijn comfortabel van opzet, en bieden op de begane grond een volledig woonprogramma met een ruime zithoek, eethoek met open keuken, een ruime entree met ruimte voor garderobe en toegang tot toilet. Naast de woning is de garage gelegen. Op de verdieping voorziet het woonprogramma in 3 slaapkamers en een badkamer. Middels de vaste trap is de ruime zolderverdieping te bereiken. Door een degelijke materiaalkeuze en kleurstelling in combinatie met het fraaie ontwerp, krijgen de woningen een smaakvolle uitstraling en een eigen karakter.

Omgeving
Kloosterpark Pannesheide is ideaal voor gezinnen met kinderen. In de plannen is de aanleg van enkele groenplaatsen en speelplekken opgenomen die vanuit de woningen goed zichtbaar zijn. De gehele wijk zal een 30 kilometerzone worden en er is met zorg gekeken naar veilige en voldoende parkeervoorzieningen.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen