Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Kolhorn, Kolhorn Powered by Niki
Nieuwbouw:
Kolhorn, Kolhorn

Type: Koop
Plaats: Kolhorn
Soort: Geschakeld
Prijs: € 0 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Kolhorn
Info
Veel variatie, veel keuze
Nieuw colhorn krijgt veel verschillende woningtypen. Net zoals in het oude dorp. Vrijstaande woningen, twee onder één kap, woningen in een rij en misschien zelfs nog andere soorten woningen maar één ding staat vast: nieuw colh...

Volledige omschrijving
Veel variatie, veel keuze
Nieuw colhorn krijgt veel verschillende woningtypen. Net zoals in het oude dorp. Vrijstaande woningen, twee onder één kap, woningen in een rij en misschien zelfs nog andere soorten woningen maar één ding staat vast: nieuw colhorn biedt veel variatie.Afhankelijk van het soort woning, varieert het aantal slaapkamers: van twee tot drie of zelfs meer slaapkamers. Alle woningen krijgen een tuin en een aantal woningen hebben een fraai uitzicht over het water. Parkeergelegenheid is er in Nieuw Colhorn volop.

Parkeren
De parkeerplaatsen zijn gegroepeerd in kleine blokken die verstrooid door het project heen komen te liggen. 

De prijzen variëren van ca. € 200.000,00 tot € 350.000,00. De verkoop zal medio 2011 van start gaan.

Op dit moment is er nog geen nadere informatie beschikbaar.
Als u belangstelling heeft voor een van deze woningen kunt u zich op de website aanmelden. U krijgt dan bericht als de verkoop van start gaat.  
Ligging
Tussen het kanaal Schagen-Kolhorn en de provinciale weg N248 Schagen- Middenmeer ligt een ‘verloren terrein’. Bouwfonds realiseert hier Nieuw Colhorn, een project met respect voor de historie. Ooit lag Kolhorn – toen nog geschreven met een ‘c’ - aan de Zuiderzee. Maar sinds de grootschalige inpoldering ligt het oude vissersdorp in een weidelandschap.
Omgeving
Midden tussen de steden Alkmaar, Hoorn en Den Helder. Hier bent u aan het goede adres voor culturele uitjes of om te winkelen. En dat alles in de nabije omgeving van Kolhorn! Achter de duinen lonken badplaatsen als Callantsoog, Petten en Julianadorp: lekker even frisse zeewind opsnuiven.
Kolhorn ligt op zes kilometer afstand van Schagen, een bedrijvige provinciestad met zo’n zeventienduizend inwoners.
Voorzieningen
Van winkels, gezondheidszorg, onderwijs tot openbaar vervoer in Schagen vindt u alle voorzieningen. En natuurlijk is Schagen ook bekend door al zijn evenementen, heuse publiekstrekkers. Zo ligt Kolhorn heerlijk rustig centraal in de kop van Noord- Holland: een mooie plek om te leven! 

Omgeving
Kolhorn

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen