Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Populieren, Leek Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Populieren, Leek

Type: Koop
Plaats: Leek
Aantal: 7
Soort: Rijwoning
Prijs: € 165.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Groningen | Leek
Info
Heerlijk wonen in De Populieren. 
In de wijk Oostindie, deelgebied De Slagen, te Leek realiseert BAM Woningbouw Noord 17 ruime en comfortabele woningen. Het is een fantastische locatie waarbij groen en water een belangrijke rol spelen. In de gemoedelijke wijk kunt u terecht voor uw dagelijkse voorzien...

Volledige omschrijving
Heerlijk wonen in De Populieren. 
In de wijk Oostindie, deelgebied De Slagen, te Leek realiseert BAM Woningbouw Noord 17 ruime en comfortabele woningen. Het is een fantastische locatie waarbij groen en water een belangrijke rol spelen. In de gemoedelijke wijk kunt u terecht voor uw dagelijkse voorzieningen en een kopje koffie. Nu al is er een brede school met kinderopvang, peuterspeelzaal en basisschool. Bovendien is het slechts een kwartiertje fietsen naar het centrum van Leek voor een uitgebreid winkelaanbod en alle overige voorzieningen.
Oostindie is een wijk met aandacht voor duurzaamheid. De woningen zijn zo gebouwd dat er minimaal onderhoud nodig is en waarbij hoge eisen zijn gesteld aan isolatie en energiebesparing. De Populieren; groen, ruim en comfortabel wonen!

Omgeving
De Populieren type A zijn gastvrije, robuuste woningen. De architectuur is een afgewogen combinatie van elegante jaren dertig elementen gecombineerd met een stoer doorgetrokken dakpartij. De markante doorlopende witte gootlijn benadrukt de ingetogen kwaliteit. De rijwoningen staan op forse kavels v...

Volledige omschrijving
De Populieren type A zijn gastvrije, robuuste woningen. De architectuur is een afgewogen combinatie van elegante jaren dertig elementen gecombineerd met een stoer doorgetrokken dakpartij. De markante doorlopende witte gootlijn benadrukt de ingetogen kwaliteit. De rijwoningen staan op forse kavels vanaf ca. 143 m2, de hoekwoningen zelfs op kavels van ca.  330 m2.
 
Wanneer je binnenkomt is het direct duidelijk: in deze woning zul je snel je draai vinden. Na de hal met toilet en trap kom je in de tuingerichte woonkamer, met een brede schuifpui naar de achtertuin. Achterin die tuin staat een fietsenschuur, bereikbaar via een achterom. Aan de straatzijde ligt de half-open keuken, gezellig in verbinding met de woonkamer, maar toch ook apart. De eerste verdieping biedt ruimte aan twee grote en een kleinere slaapkamer, plus een badkamer met aansluitmogelijkheid voor een tweede toilet. De vaste trap trakteert je op een ruime zolderverdieping over de volle breedte van het huis.
 
De woningen worden in de basis verkocht exclusief keuken, sanitair en tegelwerk in het toilet en de badkamer. Voor zowel de keuken als het sanitair en tegelwerk worden aantrekkelijke optiepakketten aangeboden. Alle woningen zijn erg energiezuinig. Door hun energielabel A++ zult u merken dat uw stookkosten erg beperkt zijn. De woningen zijn dan ook optimaal geïsoleerd. De standaard aangebrachte vloerverwarming op de begane grond levert ook nog eens veel extra comfort. Door het ontbreken van radiatoren op de begane grond heeft u bovendien optimale indelingsvrijheid!
 
Opties
• uitbouw over de volle breedte (aan de achterzijde)
• erker aan de zijkant (bij de hoekwoningen)
• natuurlijk kunnen uw individuele wensen ook worden besproken!

Share |
Meer woningen
Meer woningen