Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Blitsaerd, Leeuwarden
Nieuwbouw:
Blitsaerd, Leeuwarden

Type: Koop
Plaats: Leeuwarden
Aantal: 9
Soort: Kavel
Prijs: € 125.700 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Friesland | Leeuwarden
Info

Deze kavels zijn gelegen aan de Blitsaerdleane en hebben een directe ligging aan open vaarwater met eigen aanlegsteiger.

 

De tuinen zijn gesitueerd aan de zonnige zuidzijde.

Kwaliteiten kavels:
• Vrije kavels aan open water inclusief rietstrook
• Eigen a...

Volledige omschrijving

Deze kavels zijn gelegen aan de Blitsaerdleane en hebben een directe ligging aan open vaarwater met eigen aanlegsteiger.

 

De tuinen zijn gesitueerd aan de zonnige zuidzijde.

Kwaliteiten kavels:
• Vrije kavels aan open water inclusief rietstrook
• Eigen aanlegsteiger
• Mogelijkheid voor boothuis

Omgeving

In Blitsaerd woont u middenin de vrije natuur, met alle gemakken van Leeuwarden binnen handbereik. Want Leeuwarden voldoet aan alles wat men wil vinden in een moderne stad en dat geldt dus ook voor de bereikbaarheid. Op ruim vijf kwartier rijden van de Randstad is Leeuwarden zowel per boot als per auto ...

Volledige omschrijving

In Blitsaerd woont u middenin de vrije natuur, met alle gemakken van Leeuwarden binnen handbereik. Want Leeuwarden voldoet aan alles wat men wil vinden in een moderne stad en dat geldt dus ook voor de bereikbaarheid. Op ruim vijf kwartier rijden van de Randstad is Leeuwarden zowel per boot als per auto goed te bereiken. De A7 (via de Afsluitdijk) en de A6, A32 en A31 verbinden de stad met de rest van ons land. Via de N355 heeft u een directe verbinding naar het Friese achterland, de provincie Groningen en Groningen stad.

Blitsaerd is een project waar u de rust en ruimte zomaar tegemoet kunt varen bij het verlaten van de wijk. Bijna alle deelgebieden liggen aan, op of in het water, waarbij sommige gebieden grenzen aan water dat werkelijk bevaarbaar is en voor vaartuigen tot 3 meter hoogte een directe verbinding heeft met natuurgebied de Alde Feanen bij Eernewoude, het Friese merengebied en de Prinsentuin in het centrum van Leeuwarden. Blitsaerd ligt in de Bullepolder, een gebied tussen de Dokkumer Ee en Murk. Natuurgebied De Grote Wielen (meren), recreatiegebied de Groene Ster (bos) en de Binnemiede-Weeshûspolder bevinden zich ook allemaal vlakbij.

Blitsaerd is een wijk die garant staat voor een ongekend gevoel van vrijheid. Door de weidsheid van de prachtige omringende natuur. Door de opzet en kavelverdeling. Wonen in Blitsaerd is dan ook wonen met allure. Een goed uitgangspunt voor mensen die weten hoe van het leven te genieten.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen