Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Fensalir, Lelystad Powered by Niki
Nieuwbouw:
Fensalir, Lelystad

Type: Koop
Plaats: Lelystad
Aantal: 2
Soort: Appartement
Prijs: € 525.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Flevoland | Lelystad
Info
Het meest opvallende gebouw in de skyline is Fensalir. Met kop en schouders torent het boven de rest uit. De grote glaspartijen verraden de weidsheid van de eenentwintig appartementen. Luxe woningen met een zonnige woonkamer op het zuiden en aangrenzend balkon. In de ruime badkamer is plek voor zowel bad a...

Volledige omschrijving
Het meest opvallende gebouw in de skyline is Fensalir. Met kop en schouders torent het boven de rest uit. De grote glaspartijen verraden de weidsheid van de eenentwintig appartementen. Luxe woningen met een zonnige woonkamer op het zuiden en aangrenzend balkon. In de ruime badkamer is plek voor zowel bad als douche. Naast het toilet in de badkamer is er een separaat toilet voor uw bezoek. De slaapkamers op het noorden beschikken over grote ramen, waardoor u ook hier verzekerd bent van een mooie lichtinval.
Momenteel zijn alleen nog de twee prachtige penthouses helemaal on top te koop. Een grote woonkamer met vide over de tweede verdieping, vier slaapkamers, een badkamer met sauna, en niet te vergeten: uw eigen dakterras. Nergens vindt u een woning met zo'n adembenemend uitzicht over de stad. De perfecte plek om uw bezoek een onvergetelijke avond onder de sterrenhemel te bezorgen.

Omgeving
Midden in het centrum, op loopafstand van het gezellige, nieuwe stadshart en N.S.-Station is dit zeer unieke penthouse op de 11e verdieping van het gebouw Fensalir gelegen. Fensalir is onderdeel van  appartementencomplex de “Zilverparkkade” wat beter bekend staat als de entree van de binne...

Volledige omschrijving
Midden in het centrum, op loopafstand van het gezellige, nieuwe stadshart en N.S.-Station is dit zeer unieke penthouse op de 11e verdieping van het gebouw Fensalir gelegen. Fensalir is onderdeel van  appartementencomplex de “Zilverparkkade” wat beter bekend staat als de entree van de binnenstad.  Dit prachtige appartement geeft het gevoel van rust, privacy en ruimte door het verassende brede uitzicht over Lelystad, het IJsselmeer en de omliggende polder.

Share |
Meer woningen
Meer woningen