Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Hanzepark, Lelystad Powered by Niki
Nieuwbouw:
Hanzepark, Lelystad

Type: Koop
Plaats: Lelystad
Aantal: 4
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 362.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Flevoland | Lelystad
Info
HanzePark is een nieuwe woonwijk in Lelystad. Ten westen van het station, vlakbij het levendige stadshart. Een heerlijke plek om te wonen met alle voorzieningen van de stad direct in de buurt. Bij de ontwikkeling van deze nieuwe woonwijk heeft het niveau van wonen een belangrijke rol gespeeld. Veel groen e...

Volledige omschrijving
HanzePark is een nieuwe woonwijk in Lelystad. Ten westen van het station, vlakbij het levendige stadshart. Een heerlijke plek om te wonen met alle voorzieningen van de stad direct in de buurt. Bij de ontwikkeling van deze nieuwe woonwijk heeft het niveau van wonen een belangrijke rol gespeeld. Veel groen en parken, speelplekken, bereikbaarheid en geborgenheid zijn elementen die in de hele wijk terugkomen en die voor een belangrijk deel het karakter van de wijk bepalen.

Wonen in HanzePark betekent wonen op een locatie waar u zich thuis zult voelen, waar wooncomfort hoog in het vaandel staat en waar u alle voorzieningen van de stad binnen handbereik heeft. Het is dus aangenaam wonen in HanzePark.

Omgeving
De 5 vrijstaande woningen worden gebouwd aan de Kolbergstraat. Een ruime straat met mooie beplanting en goed geïntegreerde parkeergelegenheid. De woningen hebben een statig karakter.
Karakteristiek aan de woningen zijn de geïntegreerde hoekerkers. Door de toepassing van veel ramen ontstaat e...

Volledige omschrijving
De 5 vrijstaande woningen worden gebouwd aan de Kolbergstraat. Een ruime straat met mooie beplanting en goed geïntegreerde parkeergelegenheid. De woningen hebben een statig karakter.
Karakteristiek aan de woningen zijn de geïntegreerde hoekerkers. Door de toepassing van veel ramen ontstaat een ruimtelijk effect in uw woning en geniet u van een schitterende lichtinval in uw interieur.
De vormgeving met de harmonieuze en strakke belijning, de mooie en genuanceerde steenkeuze en de toepassing van de royale overstekken boven de hoekerker en bij de daken, geven de woning identiteit en volume. De woningen hebben royale maten en bieden u dus alle ruimte om fantastisch te kunnen wonen. Alle woningen worden gebouwd op ruime kavels. Dit biedt de mogelijkheid om uw tuin optimaal tebetrekken bij uw woning.

Kenmerken:
Royale living met open woonkeuken
  • Ruime entree met toilet
  • Deur geeft toegang tot de tuin
  • Garage / berging
  • 3 ruime slaapkamers
  • Vaste trap naar 2e verdieping
  • Royale tuin
  • Verlenging van de kamer is mogelijk
 

Share |
Meer woningen
Meer woningen