Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Identi, Lelystad Powered by Niki
Nieuwbouw:
Identi, Lelystad

Type: Koop
Plaats: Lelystad
Aantal: 1
Soort: Penthouse
Prijs: € 385.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Flevoland | Lelystad
Info
De één iets dieper, de ander een beetje breder. Geen appartement is gelijk in Identi. De witte gevellijsten maken er ware kunstwerken van. Met een indrukwekkende raampartij aan zowel de voor- als zijkant geniet u in Identi optimaal van het licht. En dat geldt eens te meer voor het riante penthouse on top. ...

Volledige omschrijving
De één iets dieper, de ander een beetje breder. Geen appartement is gelijk in Identi. De witte gevellijsten maken er ware kunstwerken van. Met een indrukwekkende raampartij aan zowel de voor- als zijkant geniet u in Identi optimaal van het licht. En dat geldt eens te meer voor het riante penthouse on top. Architectuur om in te lijsten. Een opvallende verschijning is de maisonnette op de vijfde verdieping. Dit is het enige appartement dat twee verdiepingen beslaat. De benedenverdieping wordt grotendeels gevuld door de riante open keuken en de luxe living. Op de zesde etage bevinden zich de badkamer en twee slaapkamers. De ruimte aan de voorzijde kan prima dienst doen als kantoor of zonnige studio.

Op iedere verdieping vindt u twee ruime appartementen, met aan de voor- en achterzijde een royaal balkon. De woonkamer en slaapkamers hebben grote glazen schuifdeuren, vanwaar u gemakkelijk het balkon kunt betreden. Grenzend aan de woonkamer vindt u de ruime open keuken, met directe toegang tot een handige berging. Naast de keuken bevindt zich ook de badkamer en een separaat toilet voor uw gasten. Deze appartementen kunt u zowel huren als kopen.

Omgeving
Midden in het centrum, op loopafstand van het gezellige, nieuwe stadshart en N.S.-Station is dit zeer unieke penthouse op de 9e verdieping van het gebouw Fensalir gelegen. Identi is onderdeel van  appartementencomplex de “Zilverparkkade” wat beter bekend staat als de entree van de bin...

Volledige omschrijving
Midden in het centrum, op loopafstand van het gezellige, nieuwe stadshart en N.S.-Station is dit zeer unieke penthouse op de 9e verdieping van het gebouw Fensalir gelegen. Identi is onderdeel van  appartementencomplex de “Zilverparkkade” wat beter bekend staat als de entree van de binnenstad.  Dit prachtige appartement geeft het gevoel van rust, privacy en ruimte door het verassende brede uitzicht over Lelystad, het IJsselmeer en de omliggende polder.

Share |
Meer woningen
Meer woningen