Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:12 luxe appartementen, Leusden Powered by Niki
Nieuwbouw:
12 luxe appartementen, Leusden

Type: Koop
Plaats: Leusden
Aantal: 2
Soort: Appartement
Prijs: € 749.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Leusden
Info
Het woonproject
Aan de rand van de wijk Tabaksteeg in Leusden wordt dit appartementengebouw gerealiseerd. Een eigentijds, kleinschalig gebouw met 12 luxe appartementen wordt in samenwerking met u ontwikkeld. Het woonproject is een eigentijds en innovatief woonconcept dat zo veel mogel...

Volledige omschrijving
Het woonproject
Aan de rand van de wijk Tabaksteeg in Leusden wordt dit appartementengebouw gerealiseerd. Een eigentijds, kleinschalig gebouw met 12 luxe appartementen wordt in samenwerking met u ontwikkeld. Het woonproject is een eigentijds en innovatief woonconcept dat zo veel mogelijk op uw persoonlijke woonwensen inspeelt. U heeft de mogelijkheid om samen met andere geïnteresseerden, architectenbureau Van Egmond Totaal Architectuur en Heijmans uw appartement én het gebouw waarin u gaat wonen vorm te geven. De keuze is aan u!
 
Tabaksteeg
Tabaksteeg is een ruim opgezette en aantrekkelijke nieuwe woonwijk, aan de rand van Leusden. Dankzij de intieme opzet van het gebied bevinden alle voorzieningen zich op een steenworp afstand. In Tabaksteeg zijn de appartementen gelegen aan de rand van het groene plandeel De Landerijen. Direct grenzend aan De Groene Buffer staat dit garant voor het mooiste uitzicht van Leusden. Dit project bevindt zich in goed gezelschap: rondom het project worden prachtige vrijstaande woningen gerealiseerd.

Omgeving
Met slechts twee penthouses type E heeft u op de bovenste verdieping alle vrijheid en woont u met het mooiste uitzicht van Leusden. Rondom vergezichten, een riant terras en heerlijk ruim en licht om in te wonen.
 
Door de steile kap die deels wordt onderbroken door ruime dakkapellen ontstaat een ...

Volledige omschrijving
Met slechts twee penthouses type E heeft u op de bovenste verdieping alle vrijheid en woont u met het mooiste uitzicht van Leusden. Rondom vergezichten, een riant terras en heerlijk ruim en licht om in te wonen.
 
Door de steile kap die deels wordt onderbroken door ruime dakkapellen ontstaat een speelse indeling. Door de grote vide in het dak dat gedeeltelijk boven het terras ligt, kunt u elk moment van de dag optimaal genieten van deze grote buitenruimte. Zelfs is voorzien in een intiem tweede terras. De grote daklichten in het woongedeelte maken het geheel af.
 
Al uw woonwensen kunt u realiseren in dit appartement. Onze interieurarchitect heeft alvast twee suggesties voor een interieurontwerp gemaakt. Op basis van uw eigen woonwensen wordt dit penthouse volledig voor u op maat gemaakt.
 
Highlights
  • Woonoppervlak circa 202 m2
  • Twee terrassen: circa 22 m2 en 5 m2
  • Veel daglicht en optimaal uitzicht
  • Tot 4 ruime (slaap)kamers
  • Rust en privacy
  • Complete privé badkamer en separate gastenbadkamer 
  • Twee privé parkeerplaatsen en separate (fietsen)berging in souterrain

Share |
Meer woningen
Meer woningen