Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Flierbeek 2de fase woningtype Heemhof, Lichtenvoorde
Nieuwbouw:
Flierbeek 2de fase woningtype Heemhof, Lichtenvoorde

Type: Koop
Plaats: Lichtenvoorde
Aantal: 8
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 259.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Lichtenvoorde
Info

Plan Flierbeek.

Uniek wonen in een groen, waterrijk en ruim opgezette woonomgeving? Dat kan! Plan Flierbeek 2de fase is een eigentijds plan met veel openbare groenvoorzieningen, verschillende woningtypen en voldoende omgevingsruimte. Plan Flierbeek is gelegen aan de rand van de...

Volledige omschrijving

Plan Flierbeek.

Uniek wonen in een groen, waterrijk en ruim opgezette woonomgeving? Dat kan! Plan Flierbeek 2de fase is een eigentijds plan met veel openbare groenvoorzieningen, verschillende woningtypen en voldoende omgevingsruimte. Plan Flierbeek is gelegen aan de rand van de bebouwde kom van Lichtenvoorde en ligt op een steenworp afstand van het prachtige buitengebied met haar glooiend landschap en uitgestrekte landerijen. Het levendige centrum van Lichtenvoorde is eenvoudig bereikbaar en beschikt over alle voorzieningen, supermarkten, drogisterijen, kledingwinkels en horeca. De markt is dan ook het centrale punt van Lichtenvoorde en kenmerkt zich door haar gezelligheid.

 

Op plan Flierbeek wordt een aanvang genomen met de verkoop van drie nieuwe woningtypes in verschillende categorieën. Het gaat om 6 rijenwoningen, 8 royale twee onder één kap woningen en 10 halfvrijstaande levensloopbestendige woningen. Alle woningen zijn optimaal geïsoleerd en kennen een uitstekend afwerkingsniveau.

 

 

Royale 2-1 kapwoningen met garage,

Type “Heemhof”

 

In het nieuwbouwplan Flierbeek fase 2 in Lichtenvoorde worden aan de “Sperwer” ruime eigentijdse twee onder een kapwoningen gerealiseerd met aangebouwde garage. De woningen zijn gesitueerd op ruime bouwpercelen met diepe achtertuinen grenzend aan een groenzone met waterloop.

De indeling van de woning omvat een hal, toilet, ruime L-vormige woonkamer en open keuken. Via de vaste trap gaat u naar de eerste verdieping waar zich bevinden de ruime ouderslaapkamer en een tweetal kinderkamers alsmede de badkamer. Vanuit de eerste verdieping brengt een vaste trap u naar de tweede verdieping waarop een ruime vierde kamer aangebracht kan worden. Royale gootoverstekken, het uitstekende materiaalgebruik, afwerkingsniveau en optimale isolatievoorzieningen, gecombineerd met scherp geprijsde koopsommen completeren deze fraaie gezinswoning.

Omgeving

-

Share |
Meer woningen
Meer woningen