Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Meulenveld, Lomm
Nieuwbouw:
Meulenveld, Lomm

Type: Koop
Plaats: Lomm
Aantal: 6
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 183.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Limburg | Lomm
Info
Bouwnummers

Thuiskomen
Lomm is centraal gelegen in Noord-Limburg, tussen rivier de Maas en de Duitse grens in de directe nabijheid van de stad Venlo. In Venlo proeft u het gastvrije karakter van Limburg en vormt het hart van een uitgestrekte groene regio met pittoreske dorpjes. De mooie, deels ongerepte natuur...

Volledige omschrijving

Thuiskomen
Lomm is centraal gelegen in Noord-Limburg, tussen rivier de Maas en de Duitse grens in de directe nabijheid van de stad Venlo. In Venlo proeft u het gastvrije karakter van Limburg en vormt het hart van een uitgestrekte groene regio met pittoreske dorpjes. De mooie, deels ongerepte natuur en de vele (water) recreatie mogelijkheden, maken dit gebied een ideale omgeving om te wonen en te recreëren.

Wonen in een landelijke omgeving
We hebben allemaal andere woonwensen, onder meer afhankelijk van levensfase, persoonlijke situatie en specifieke voorkeuren. Met oog voor deze gevarieerde wensen is Meulenveld ontworpen als een veelzijdig woongebied met diverse woonsferen, voorzien van een eigen opzet. Elke woonsfeer kent een afwisselende architectuur met duurzame, op de toekomst gerichte kwaliteitswoningen die ontworpen zijn om tegemoet te koemn aan ieders wensen; staters op de woningmarkt, tweeverdieners, gezinnen met of zonder kinderen en ook voor senioren die van hun welverdiende rust willen gaan genieten. Op deze wijze wordt in Meulenveld een breed aanbod aan wonen gecreëerd, om ook aan uw woonwensen te kunnen voldoen. Het resultaat is een levendige en verassende woonwijk met voor elk wat wils.

Situatie
Aan de rand van Lomm, in een fraaie landelijke omgeving, wordt de woonwijk Meulenveld gerealiseerd. De woningen zijn als familie van elkaar ontworpen en vormen een levendig straatbeeld. Als geheel ademt het ontwerp een ingetogen grandeur. De woningen zijn stuk voor stuk charmant, chique en majestueus. Binnen het bouwplan bieden wij u 6 fraaie woningen in verschillende types aan.
De woningen zijn verdeeld in 4 halfvrijstaande en 2 vrijstaand (geschakelde) woningen. Uitgangspunten van het ontwerp zijn ruime woningen die voldoen aan de moderne wooneisen van diverse doelgroepen. Bovendien is woonwijk Meulenveld ontworpen voor de toekomst, de woningen worden gebouwd met duurzame milieuvriendelijke materialen en er wordt veel aandacht besteed aan energiebewust en veilig wonen. De woningen voldoen dan ook aan de hoge hedendaagse eisen en regelgevingen.

6 karakteristieke starterswoningen
In de nieuwe woonwijk Meulenveld worden 6 karakteristieke starterswoningen gerealiseerd. De woningen bestaan uit 2 volledige bouwlagen en een ruime zolder welke met een vlizotrap bereikbaar is. De begane grond biedt ruimte aan een ruime woonkamer, eethoek en open keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een volledig ingerichte badkamer met douche, toilet en wastafel. Alle woningen bieden de mogelijkheid tot aanbouw van een garage.

Markante gegevens
- Fraaie jaren 30 architectuur
- Ruime woonkamer met half open keuken
- Vloerverwarming op de begane grond
- Badkamer met toilet, douche en wastafel
- Zonnecollectoren bij de vrijstaande woning (Type A)
- Energiezuinig met warteterugwinning
- Tuin op het zuiden georiënteerd
- Ruime kavels

Verkoopinformatie
De 6 karakteristieke starterswoningen beschikken over kavels variërend van circa 225 m² tot circa 297 m². Prijzen variëren van € 183.500,- v.o.n. tot € 207.500,- v.o.n.

Omgeving

Heerlijk wonen in een landelijke omgeving met de gemakken van het centrum van Venlo binnen handbereik, met de A67 en de A73 als directe aansluiting naar bestemmingen in alle windrichtingen. Bij de ontwikkeling van woonwijk Meulenveld is bijzonder veel aandacht besteed aan een optimaal woon- en leefkwali...

Volledige omschrijving

Heerlijk wonen in een landelijke omgeving met de gemakken van het centrum van Venlo binnen handbereik, met de A67 en de A73 als directe aansluiting naar bestemmingen in alle windrichtingen. Bij de ontwikkeling van woonwijk Meulenveld is bijzonder veel aandacht besteed aan een optimaal woon- en leefkwaliteit.
In de bestaande landelijke omgeving is het plan Meulenveld met zorg ingericht met fraaie woningen waarbij evenwicht tussen bebouwing en groen is gewaarborgd.

Meulenveld geeft je ruimte om te wonen.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen