Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Villa's van Oranje, Maasdijk Powered by Niki
Nieuwbouw:
Villa's van Oranje, Maasdijk

Type: Koop
Plaats: Maasdijk
Aantal: 1
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 885.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Maasdijk
Info
Project Villa's van Oranje te Maasdijk
G.A.M. van Leeuwen Project B.V. realiseert 4 luxe vrijstaande villa's aan de Prinses Maximastraat te Maasdijk. De bij de woningen behorende kavels zijn uitzonderlijk groot (900 tot 1130 m2). Het vloeroppervlak van villa Maxima is in de ba...

Volledige omschrijving
Project Villa's van Oranje te Maasdijk
G.A.M. van Leeuwen Project B.V. realiseert 4 luxe vrijstaande villa's aan de Prinses Maximastraat te Maasdijk. De bij de woningen behorende kavels zijn uitzonderlijk groot (900 tot 1130 m2). Het vloeroppervlak van villa Maxima is in de basisuitvoering 200 m2 met een bouwkundige inhoud van 685 m3. De koperskeuzelijst kent maar liefst 26 bouwkundige uitbreidingsopties,van een dakkapel tot aan een complete eerste en kapverdieping op de garage.

Omgeving
Type: Villa Maxima (met o.a. 7 slaapkamers!)

Koninklijk Wonen in Maasdijk! 
Wonen in een historische plaats, met een eeuwenoude band met het Huis Van Oranje - dat kan in Maasdijk.
De grond van dit gezellige, oerwestlandse dorpje trok al in de 17e ...

Volledige omschrijving
Type: Villa Maxima (met o.a. 7 slaapkamers!)

Koninklijk Wonen in Maasdijk! 
Wonen in een historische plaats, met een eeuwenoude band met het Huis Van Oranje - dat kan in Maasdijk.
De grond van dit gezellige, oerwestlandse dorpje trok al in de 17e eeuw de aandacht van Prins van Oranje Frederik Hendrik; hij maakte er met dijken een buitengebied van voor zijn gewassen (de Oranjepolder). Hier worden door G.A.M. van Leeuwen Project b.v. uit Den Hoorn, aan de rand van de dorpskern (de Prinses Maximastraat), 5 prachtige vrijstaande villa’s type Maxima - de Villa’s van Oranje - gerealiseerd waarvan er nog 4 te koop zijn.
 
De luxe villa’s Maxima worden gerealiseerd op zeer grote kavels van ca. 900 m² tot wel ca. 1130 m². De achtertuinen grenzen aan water.

Bouwnummer 3 (Maxima 3), aangeboden inclusief uitbreidingsopties 11 t/m 11.5 
De in oorsprong al royale basisvilla biedt middels het realiseren van een extra woonlaag + kap op de garage ruimte aan o.a. 7 slaapkamers en 2 badkamers en beschikt dan over een woonoppervlak van bijna 300 m2 !
De indeling van deze Kasteelvilla wordt dan: Via een zeer royale entree met toilet, garderobe en vaste trap, kun je de living met open keuken betreden. Op de eerste verdieping bevinden zich maar liefst vijf ruime slaapkamers en een flinke badkamer. Op de tweede verdieping (kap) bevinden zich nog eens 2 ruime slaapkamers, tweede badkamer en zolderbergkamer. Geschakeld aan de villa bevindt zich een ruime garage/berging. De achterzijde van de tuin grenst aan water, kavelgrootte vanaf ca. 900 m2. 
Daarnaast is de woning nog verder naar uw wens te vormen door de uitgebreide meerwerklijst, met o.a. erkers, dakkapellen etc.
Share |
Meer woningen
Meer woningen