Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Wand Amerikaplein, Margraten
Nieuwbouw:
De Wand Amerikaplein, Margraten

Type: Koop
Plaats: Margraten
Aantal: 8
Soort: Appartement
Prijs: € 189.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Limburg | Margraten
Info
Afbeeldingen
Bouwnummers

In het appartementencomplex op de hoek van de Sprinkstraat en het Amerikaplein is het comfortabel wonen voor jong en oud. Op de eerste en tweede verdieping worden acht appartementen gebouwd voorzien van alle luxe. Elk appartement heeft een ruime, lichte woonka...

Volledige omschrijving

In het appartementencomplex op de hoek van de Sprinkstraat en het Amerikaplein is het comfortabel wonen voor jong en oud. Op de eerste en tweede verdieping worden acht appartementen gebouwd voorzien van alle luxe. Elk appartement heeft een ruime, lichte woonkamer, twee slaapkamers, een riante badkamer met toilet, een separaat toilet, inpandige berging en een heerlijke ruime loggia. De appartementen variëren in grootte van 85m2 tot 115m2. De woningen zijn zodanig ingedeeld dat u er tot op hoge leeftijd kunt blijven wonen.

Omgeving

Margraten is één van de grotere kernen van de gemeente Eijsden-Margraten. Een plattelandsgemeente die toerisme en recreatie hoog in het vaandel heeft staan. Hoewel het schitterende landschap de grootste publiekstrekker is, zijn er in Margraten en...

Volledige omschrijving

Margraten is één van de grotere kernen van de gemeente Eijsden-Margraten. Een plattelandsgemeente die toerisme en recreatie hoog in het vaandel heeft staan. Hoewel het schitterende landschap de grootste publiekstrekker is, zijn er in Margraten en de aangrenzende gemeenten ook trekpleisters van heel andere aard, waaronder de Amerikaanse begraafplaats. Dit bijzondere militaire kerkhof geniet internationale bekendheid en wordt jaarlijks door honderdduizenden toeristen bezocht.

In de omgeving is nog veel meer te zien: kastelen, (water)molens, vuursteenmijnen, de enige kalkoven van Nederland opgetrokken uit mergel, het Savelsbos met aan de rand het Europapark en de oevers van de Maas. En houdt u niet alleen van kijken maar ook van dóen bezoek dan eens het wijnmuseum, de golfbaan met panoramisch uitzicht over de stad Maastricht, het museum over West-Afrika of Fun Vally, een familiepark voor in- en outdoor avontuur. 

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen