Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Sprencklaan, Middelburg
Nieuwbouw:
Sprencklaan, Middelburg

Type: Koop
Plaats: Middelburg
Aantal: 7
Soort: Hoekwoning, Rijwoning
Prijs: € 309.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Middelburg
Info
Afbeeldingen
Bouwnummers

Aan de Sprencklaan in Middelburg worden 7 levensloopbestendige patiowoningen ontwikkeld, waarvan er inmiddels 3 zijn verkocht. De woningen in project ‘De Sprencklaan’ onderscheiden zich door een compleet woonprogramma op de begane grond. De indeling op de begane grond bestaat uit een tuinger...

Volledige omschrijving

Aan de Sprencklaan in Middelburg worden 7 levensloopbestendige patiowoningen ontwikkeld, waarvan er inmiddels 3 zijn verkocht. De woningen in project ‘De Sprencklaan’ onderscheiden zich door een compleet woonprogramma op de begane grond. De indeling op de begane grond bestaat uit een tuingerichte woonkamer, open woonkeuken, berging, hal met toiletruimte en een slaapkamer met aangrenzend de badkamer. Daarnaast bevindt zich op de eerste verdieping een nader in te vullen multifunctionele ruimte. Deze ruimte kan uitstekend dienst doen als hobbyruimte, maar kan optioneel bijvoorbeeld ook worden ingedeeld als tweede slaapkamer, badkamer en berging. De woningen beschikken over een heerlijke tuin met optimale bezonning (zuid), een berging en ruimte voor twee parkeerplaatsen op eigen terrein, waarvan één onder een carport. De energievriendelijke (zeer goed geïsoleerd, zonnepanelen) en onderhoudsvriendelijke (kunststof kozijnen) woningen zijn ontworpen door Martijn Jansen van de Architecten Alliantie uit Goes.
Neem gerust contact op met één van onze makelaars voor meer informatie.

Omgeving

De Sprencklaan ligt aan de rand van Middelburg in de populaire woonwijk Klarenbeek/Seislaan. In de wijk zijn diverse voorzieningen aanwezig zoals een wijkwinkelcentrum en aansluitingen op het openbaar vervoer. Het fraaie historische centrum van Middelburg ligt op nog geen kilometer afstand.
Middelb...

Volledige omschrijving

De Sprencklaan ligt aan de rand van Middelburg in de populaire woonwijk Klarenbeek/Seislaan. In de wijk zijn diverse voorzieningen aanwezig zoals een wijkwinkelcentrum en aansluitingen op het openbaar vervoer. Het fraaie historische centrum van Middelburg ligt op nog geen kilometer afstand.
Middelburg is de hoofdstad van Zeeland en heeft een zichtbaar rijk verleden. De stad is ontstaan in de negende eeuw. In die tijd trokken de Vikingen Europa in. Walcheren had een belangrijke strategische positie en om het eiland tegen indringers te beschermen werd een ringwalburg opgeworpen. Hierdoor ontstond een zogenaamde burcht. Nadat de dreiging van de andere landveroveraars voorbij was, begon de burcht te profiteren van haar gunstige ligging aan het water en ontwikkelde zich tot een florerend handelscentrum. De burcht was het middelpunt van de verschillende burchten en zo kwam de stad aan haar huidige naam: Middelburg.
Middelburg is een echte stad met een eigen karakter. Naast historische monumenten is moderne architectuur ook ruim aanwezig. Er zijn intieme pleintjes, leuke straatjes, gezellige cafeetjes en naast de grote winkelketens vind je er ook bijzondere boetiekjes, galeries en kunsthandels. Middelburg is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Middelburg is gelegen aan de A58, de autosnelweg die Zeeland ontsluit. Het centraal station is gelegen aan de rand van het centrum en heeft een constante dienstregeling.

Share |
Afbeeldingen
Impressie 1: Sprencklaan, Middelburg Impressie 2: Sprencklaan, Middelburg Impressie 3: Sprencklaan, Middelburg
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen