Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Tuinen van Hernesse, Middelharnis Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Tuinen van Hernesse, Middelharnis

Type: Koop
Plaats: Middelharnis
Soort: Geschakeld
Prijs: € 0 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Middelharnis
Info
Hernesseroord ligt aan de noordkant van Middelharnis in een groene en parkachtige omgeving. In het ruim 26 hectare grote gebied ontwikkelt AM 316 woningen, waaronder 82 meergezinswoningen en 6 zorgwoningen. In haar planvisie heeft AM zich gebaseerd op het stedenbouwkundig ...

Volledige omschrijving
Hernesseroord ligt aan de noordkant van Middelharnis in een groene en parkachtige omgeving. In het ruim 26 hectare grote gebied ontwikkelt AM 316 woningen, waaronder 82 meergezinswoningen en 6 zorgwoningen. In haar planvisie heeft AM zich gebaseerd op het stedenbouwkundig plan dat in opdracht van de stichting door Kuiper Compagnons is ontworpen. Het woningaanbod zal sterk gedifferentieerd zijn en inspelen op de woningbehoefte in Middelharnis en omgeving. In Middelharnis is vraag naar ruime eengezinswoningen en woningen voor starters en ouderen. 

Planning
De komende weken wordt de definitieve invulling aan de samenwerking gegeven, waarna direct met de ontwikkeling zal worden gestart. De eerste deelplannen zullen medio 2009 in verkoop gaan.

Omgeving
Verspreide huizen

Share |
Info
Kaart
Keuring
Aanmelden nieuwsbrief
Helaas, kunt u hier (nog) geen informatie aanvragen.
Wilt U op de hoogte worden gehouden, meld U dan aan voor de nieuwsbrief.
Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
E-mail
Meer woningen
Meer woningen