Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Woerdblok fase 4 Zandheuvel, Naaldwijk
Nieuwbouw:
Woerdblok fase 4 Zandheuvel, Naaldwijk

Type: Koop
Plaats: Naaldwijk
Aantal: 190
Soort: Geschakeld
Prijs: € 0 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Naaldwijk
Info

Fase 4 "Zandheuvel"
De vierde en laatste fase van Woerdblok, "Zandheuvel" is op dit moment volop in ontwikkeling. In totaal worden er 190 woningen gebouwd. Het principe van Woerdblok, onderscheid in vier kwadranten met vier verschillende thematische uitwerkingen, leidt ook in Zandh...

Volledige omschrijving

Fase 4 "Zandheuvel"
De vierde en laatste fase van Woerdblok, "Zandheuvel" is op dit moment volop in ontwikkeling. In totaal worden er 190 woningen gebouwd. Het principe van Woerdblok, onderscheid in vier kwadranten met vier verschillende thematische uitwerkingen, leidt ook in Zandheuvel tot een wijk met een heel eigen karakter. Waterwijk en Waterrijk waren wijken met veel water. Zandheuvel heeft tot op zekere hoogte verwantschap met Zandstrand door de zandige ondergond en de vertaling daarvan in architectuur en openbare ruimte. Zandheuvel heeft echter nadrukkelijk ook een eigen gezicht: minder strak, slingerende straten, rijk aan variatie en er zijn verhoudingsgewijs wat meer exclusieve woningen gepland.

Eerste deelplan in ontwikkeling
De ontwikkeling voor de eerste 34 woningen is zeer recent gestart, dit zullen 14 rijwoningen, 14 twee-onder-een-kap woningen en 6 geschakelde vijstaande woningen zijn. De meeste van deze woningen zijn gesitueerd aan de Parkzijde.

Interesse?
Heeft u interesse voor deze ontwikkeling? Wanneer u zich inschrijft als geïnteresseerde zullen wij u op de hoogte houden van de vorderingen. Ook zullen wij u dan uitnodigen voor de start verkoop.  
Omgeving
Driehoek Den Haag, Rotterdam, Hoek van Holland, Het Westland, Glazen Stad, Tuin van Europa. Sinds mensenheugenis een dynamisch tuinbouwgebied in de driehoek Den Haag, Rotterdam, Hoek van Holland. Een streek met een heel eigen sfeer van wonen en werken. Naaldwijk kan gezien worden als het centrum van Het Westland.

Voorzieningen
In deze plaats is sprake van een rijk voorzieningenniveau op alle gebieden. Te denken valt aan gezondheidszorg, onderwijs, cultuur, politiek, sport en recreatie, een uitgebreid aanbod van winkels, openbaar vervoer en andere zaken. Ook zijn er legio uitgaansgelegenheden in deze plaats. Vanuit Naaldwijk zijn er goede uitvalswegen naar de omliggende steden en dorpen.

Onderwijs
Voor het basisonderwijs kan men terecht op diverse scholen. Voor diverse soorten vervolg-onderwijs, zoals HAVO/VWO, wetenschappelijk en hoger beroepsonderwijs is volop keus in Naaldwijk en nabije omgeving.

Sporten
Sportaccommodaties zijn er op het gebied van allerlei sporten zowel indoor als outdoor en tevens is er een zwembad en een atletiekcomplex. Op de genoemde complexen zijn vele sportverenigingen actief met voor zowel de ouderen als de jongeren een keur aan mogelijk­heden.

Cultuur
Dit geldt ook voor allerlei culturele gelegenheden. In dit verband wijzen wij u op 'De Naald', hét culturele centrum van het Westland, in Naaldwijk en het Westlands Museum voor Streek- en Tuinbouwhistorie te Honselersdijk.

Winkelen
Voor de dagelijkse boodschappen en gezellig winkelen kunt u terecht in het dorpscentrum met het schitterende winkelcentrum 'De Tuinen'.

Vervoer
Nabij het gemeentehuis zijn bushaltes voor het openbaar vervoer richting de omliggende plaatsen. Met de auto bent u binnen vijf à tien minuten op de snelweg. Voor de fietsers is er een keur aan prachtige fietsroutes in de omgeving. Ook het nieuwe woongebied 'Woerdblok' zal hierop worden aangesloten.

Naaldwijk breidt uit
Met de realisatie van dit nieuwe woningbouwplan zijn uw wensen voor modern en comfortabel wonen in deze plaats optimaal te realiseren. De ontwikkeling van dit project is geheel afgestemd op de wensen en eisen van deze tijd. Waterpartijen krijgen hier veel ruimte en dragen bij aan een fantastische woonomgeving.

Woerdblok
Het plan-Woerdblok wordt omgeven door de Grote Woerdlaan, de Kleine Achterweg en de Geestweg. In de wijk wordt veel aandacht besteed aan een optimale ontsluiting. Nieuw aan te leggen wegen maken dat u straks snel de wijk in en uit kunt rijden. Zo is er onder meer voorzien in directe aansluitingen op de Grote Woerdlaan en op de Geestweg. Wonen in Woerdblok betekent ook veilig wonen. Elke wijk wordt ingericht als 30-kilometerzone en er is bijzondere aandacht besteed aan de veiligheid van kwetsbare groepen als fietsers en wandelaars.

Stedenbouwkundig plan
Het stedenbouwkundig plan voorziet in de aanleg van een wijkontsluitingsweg met aansluitingen op de Grote Woerdlaan en de Geestweg. Op verzoek van het Hoogheemraadschap van Delfland is parallel aan de wijkontsluitingsweg een boezemkanaal gepland. Dit als onderdeel van de verbinding tussen de Boschsloot en de Poelwetering. Centraal in de wijk is in noord-zuidelijke richting een park gesitueerd. Het park en de wijkontsluitingsweg kruisen elkaar waardoor de wijk in vier delen uiteenvalt.

De verschillende delen hebben de volgende werknamen gekregen:
Waterwijk (fase 1 - verkocht)Zandstrand (fase 2 - verkocht)Waterrijk (fase 3A in vekroop en 3B - in ontwikkeling)Zandheuvel (fase 4 - in ontwikkeling)

Omgeving

Woerdblok

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen