Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Nieuw Neck, Neck
Nieuwbouw:
Nieuw Neck, Neck

Type: Koop
Plaats: Neck
Aantal: 25
Soort:
Prijs: € 139.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Neck
Info

Nieuw Neck is dé kans voor wie verlangt naar het relaxte dorpsleven maar ook naar hedendaags comfort. Deze kleinschalige wijk komt middenin het groene Neck te liggen, vlakbij de stad Purmerend èn natuurgebied Wormer-Jisperveld. De archi­tectuur van de woningen en de indeling van de ...

Volledige omschrijving

Nieuw Neck is dé kans voor wie verlangt naar het relaxte dorpsleven maar ook naar hedendaags comfort. Deze kleinschalige wijk komt middenin het groene Neck te liggen, vlakbij de stad Purmerend èn natuurgebied Wormer-Jisperveld. De archi­tectuur van de woningen en de indeling van de wijk sluiten perfect aan bij het dorpse karakter: laagbouw, natuur op loopafstand en een rijk verenigingsleven voor wie wil.

 

Bij de afwerking van uw nieuwe woning staan comfort en kwaliteit voorop. Voor tegels en sanitair tekenen merken als Villeroy & Boch en Sphinx. Individuele wensen m.b.t. de indeling en het afwerkingsniveau kunnen tijdens de bouw meegenomen worden. De woningen worden allen voorzien van een ingerichte badkamer en toilet, een buitenberging of een grote garage. Voor de keukens kunt u gebruik maken van een project­aanbieding van de keukenshowroom.

Met gevarieerde woningen biedt Nieuw Neck een warm welkom aan starters en doorstromers, eenpitters, senioren, grote en kleinere gezinnen,
onthechters en onthaasters.

Omgeving

Genieten in Neck
Het dorpje Neck liggend in de Wijdewormer bestaat al sinds de 12e eeuw. Toen lag Neck nog aan het Wormermeer wat voornamelijk werd bevaren door vissers en handelaren. De vissers vertrokken toen veelal vanuit het dorp Neck....

Volledige omschrijving

Genieten in Neck
Het dorpje Neck liggend in de Wijdewormer bestaat al sinds de 12e eeuw. Toen lag Neck nog aan het Wormermeer wat voornamelijk werd bevaren door vissers en handelaren. De vissers vertrokken toen veelal vanuit het dorp Neck. De Wijdewormer zelf is een gebied met veel boerderijen en prachtige vergezichten waar nog veel aan landbouw en veeteelt wordt gedaan. Nieuwe inwoners van Neck kiezen bewust voor een plekje in Wijdewormer vanwege haar rust en het vele groen. Neck: een plek waar u kunt genieten.

Neck ligt 15 autominuten van Amsterdam en 5 autominuten van Purmerend en Zaandam. Zo combineert het dorp rust met stadse gemakken zoals bijvoorbeeld; theater, bioscoop en winkels.

Inwoners van Neck
Nieuw Neck is ook een unieke kans voor inwoners die volop genieten van hun dorp maar net even aan een andere woning toe zijn. Met de gevarieerde ontwerpen is er voor elke wens een passend huis. Of u nu kleiner, groter, vrijstaand of simpelweg alles nieuw wilt.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen