Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Fattenberghof, Neerbeek
Nieuwbouw:
Fattenberghof, Neerbeek

Type: Koop
Plaats: Neerbeek
Aantal: 5
Soort: Appartement, Vrijstaand
Prijs: € 244.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Limburg | Neerbeek
Info
Afbeeldingen
Bouwnummers

Achter de monumentale hoeve Fattenberg (1854), gelegen aan de Fattenbergstraat worden vijf vrijstaande semi bungalows gebouwd.

Omgeving

Neerbeek is een dorp in de gemeente Beek en kent zo'n 2500 inwoners. Neerbeek is zeer centraal gelegen tussen Sittard-Geleen, Heerlen en Maastricht. Neerbeek ligt centraal in Zuid-Limburg aan de autosnelweg A76 bij Geleen en op zeer korte afstand van de A2. Voor een mooie wandeling of fietstocht bent u ...

Volledige omschrijving

Neerbeek is een dorp in de gemeente Beek en kent zo'n 2500 inwoners. Neerbeek is zeer centraal gelegen tussen Sittard-Geleen, Heerlen en Maastricht. Neerbeek ligt centraal in Zuid-Limburg aan de autosnelweg A76 bij Geleen en op zeer korte afstand van de A2. Voor een mooie wandeling of fietstocht bent u binnen een mum van tijd in één van de omringende bossen en groengebieden. Voor al uw boodschappen kunt u terecht in Beek, Geleen of bij het volledig overdekte winkelcentrum Makado. Neerbeek heeft een bloeiend verenigingsleven en heeft voorzieningen als een brede school, een voetbal- en handboogvereniging, cafés en een restaurant. De sfeer is gemoedelijk en typisch dorps te noemen.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen