Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:IJsselse Pracht, Nieuwerkerk aan den IJssel Powered by Niki
Nieuwbouw:
IJsselse Pracht, Nieuwerkerk aan den IJssel

Type: Koop
Plaats: Nieuwerkerk aan den IJssel
Aantal: 4
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 529.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten
Info
Wonen tussen weide en water
Aan de oever van de Hollandsche IJssel komen 26 luxe, vrijstaande woningen in een exclusief en kleinschalig project: IJsselse Pracht.

Statige herenhuizen met een klassieke uitstraling op ruime kavels die variëren van ca. 296 tot ca. 908 m2. Met a...

Volledige omschrijving
Wonen tussen weide en water
Aan de oever van de Hollandsche IJssel komen 26 luxe, vrijstaande woningen in een exclusief en kleinschalig project: IJsselse Pracht.

Statige herenhuizen met een klassieke uitstraling op ruime kavels die variëren van ca. 296 tot ca. 908 m2. Met aan de ene kant het authentieke boerenland met grazende koeien en dartelende lammetjes in het voorjaar, de sloten en de boerderijen verspreid in het open polderlandschap. En aan de andere kant de bedrijvigheid op het oer-Hollandse water met haar binnenvaartschepen en pleziervaartboten die een immer dynamisch decor vormen.
Een prachtplek aan de IJssel!

Als u het kunt bedenken, maken wij het mogelijk

Beneden
De woningen hebben een ruim woonoppervlak met oneindig veel mogelijkheden om het helemaal naar uw zin te maken. U beschikt over minimaal twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Een royale entree. Een riante living met meerdere openslaande deuren naar buiten en tal van uitbreidingsmogelijkheden voor een nog grotere woonkamer. U kunt de keuken en woonkamer verwisselen. De garage benutten als woonkeuken, bijkeuken of als gastenverblijf met eigen sanitair. Of geeft u hier de voorkeur aan een eigen werkkamer, een gym, een computerkamer of een bar? Tja, als u het kunt bedenken, maken wij het mogelijk.

Boven
Ook boven zijn er op de beide verdiepingen verschillende indelingsmogelijkheden met ruimte voor drie tot vijf slaapkamers en een of meer luxe badkamers met een dubbele wastafel, een ligbad en een aparte douche. De masterbedroom, eventueel met inloopkast, heeft afhankelijk van de ligging uitzicht op de IJssel of over de polders. Er is een apart toilet en een berging voor de wasmachine en droger. U kunt dakkapellen of dakramen toevoegen om nog meer te genieten van het schitterende uitzicht.
Groen wonen krijgt bovendien extra betekenis door de toepassing van een duurzame warmtepomp. Dit brengt meer comfort door aangename vloerverwarming in de winter en een heerlijk koel huis in de zomer.

Buiten
Ook rondom het huis zijn tal van opties bespreekbaar: een carport, veranda of een buitenhaard. De afwerking van het huis is van hoog niveau. Groene hagen vormen de erfafscheiding. De openbare ruimte is kwalitatief hoogwaardig ingericht met passende klinkers en lommerrijke bomen. De woningen staan ten opzichte van elkaar speels gedraaid en verspringen ook. Dit geeft een rijk en gevarieerd beeld en garandeert optimale privacy.


Omgeving
Deze woningen zijn vrijstaand, maar geschakeld met de garage. Ze zijn gelegen aan een rustige, autoluwe straat en genieten het beste van beide werelden: met aan de ene kant de doorkijk naar het water en aan de andere kant naar het polderlandschap.

De royale living van ongeveer 58 m2 heeft twee d...

Volledige omschrijving
Deze woningen zijn vrijstaand, maar geschakeld met de garage. Ze zijn gelegen aan een rustige, autoluwe straat en genieten het beste van beide werelden: met aan de ene kant de doorkijk naar het water en aan de andere kant naar het polderlandschap.

De royale living van ongeveer 58 m2 heeft twee dubbele openslaande deuren naar tuin en kent tal van uitbreidingsmogelijkheden. De garage van circa 21m2 is geschikt voor uiteenlopende doeleinden. Het is ook mogelijk de keuken en woonkamer te verwisselen. Er zijn drie slaapkamers op de eerste verdieping en een grote, vrij in te delen ruimte op de tweede verdieping. Zowel op de eerste als de tweede verdieping zijn er verschillende indelingsmogelijkheden.

- Kaveloppervlakte variërend van ca. 296- 433m2
- Geschakeld met garages
- Entree, ruime hal met hangend toilet en opgang naar 1e verdieping
- Royale living van ca. 58m2 met twee dubbele openslaande deuren naar tuin
- 3 Slaapkamers gelegen op de 1e verdieping
- Badkamer met dubbele wastafel, ligbad en aparte douche
- Luxe afwerking badkamer; grote tegels, thermostatische mengkranen, douchescherm en designradiator
- Separaat 2e hangend toilet
- Grote open 2e verdieping met aparte berging met aansluiting wasmachine voorzien van daglicht
- Garage van ca. 21m2
- De garagedeur is electrisch bedienbaar
- Geheel voorzien van draai-/kiepramen
- Keramische dakpannen
- Natuurstenen vensterbanken
- Zinken hemelwaterafvoeren
- Iedere slaapkamer voorzien van een loze leiding voor bijvoorbeeld internetaansluiting
- Hardhouten binnenkozijnen
- Houtwerk voorzien van FSC keurmerk (of gelijkwaardig keurmerk)
- De woning is voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming- en koeling
- De woning is voorzien van Politie Keurmerk Veilig WonenOpties:
- Garage in te delen als woonkeuken, gastenverblijf slaapkamer, kantoorruimte begane  grond
- Bijkeuken begane grond
- De keuken en woonkamer kunnen worden gewisseld
- Verschillende uitbouwmogelijkheden begane grond
- Erkerk begane grond
- Verschillende indelingsmogelijkheden 1e verdieping
- Verschillende indelingsmogelijkheden 2e verdieping
- Dakkapel
- Dakramen  
- Horizontale of kruisroeden voor uw ramen
- Luiken voor ramen

* De afgebeelde luiken zijn optioneel


Deel alvast uw huis in op de website!
U kunt interactief uw huis indelen en zelfs inrichten. In een persoonlijk gesprek met de makelaar of de ontwikkelaar kunnen we uw individuele wensen inpassen. 

Kijk op  om de verschillende optiemogelijkheden van type F te bekijken of om uw eigen woning in te delen of in te richten.

Share |
Meer woningen
Meer woningen