Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:NEXT, Nijmegen Powered by Niki
Nieuwbouw:
NEXT, Nijmegen

Type: Koop
Plaats: Nijmegen
Aantal: 16
Soort: Rijwoning
Prijs: € 214.950 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Nijmegen
Info
START VERKOOP 13 APRIL 10.30 - 12.30
KOM NAAR VILLA VOORSTAD, MARIALAAN 106 NIJMEGEN

Nijmegen-West ondergaat momenteel een transformatie. Oude bedrijventerreinen zijn verdwenen en een nieuwe, levendige wijk komt hier voor terug. Kortom: het nieuwbouwproject nieuwevoorstad is in volle gang....

Volledige omschrijving
START VERKOOP 13 APRIL 10.30 - 12.30
KOM NAAR VILLA VOORSTAD, MARIALAAN 106 NIJMEGEN

Nijmegen-West ondergaat momenteel een transformatie. Oude bedrijventerreinen zijn verdwenen en een nieuwe, levendige wijk komt hier voor terug. Kortom: het nieuwbouwproject nieuwevoorstad is in volle gang. De laatste fase van dit project heeft de naam Next gekregen en omvat de bouw van 18 eengezinswoningen. Gunstig geprijsd en ideaal voor jonge gezinnen die toe zijn aan de Next step, want deze ruime eengezinswoningen - met een heerlijke tuin en een privé parkeerplaats in een ondergrondse stallinggarage, worden gerealiseerd in een veilige, autovrije omgeving met veel groen, en scholen en winkels in de directe omgeving.
 
de naam nieuwevoorstad
Nijmegen heeft een lange en rijke geschiedenis, deze gaat wel tot 2000 jaar terug. Overheersers plunderden, maar brachten ook welvaart. Nijmegen groeide uit tot een welvarende handelsplaats met dikke stadsmuren. Eén van de steden buiten de muren heette Voorstad. Juist op die plek verrijst, zo’n 600 jaar later, nieuwevoorstad: een project met een geweldige ligging en veel faciliteiten in de directe omgeving. Met de bouw van Next wordt de laatste fase van project nieuwevoorstad ingeluid, waarmee dit stadsdeel eindelijk de revitalisering krijgt waar het al zo lang op wacht.
 
de ontwikkelaars van nieuwevoorstad
Strukton Projectontwikkeling tekent voor de realisatie van dit plan. Zij staat bekend om en garant voor kwalitatief hoogstaande woningbouwprojecten waarbij de nadruk ligt op een duurzame leefomgeving. De ontwikkeling van uw woning is daarom bij Strukton Projectonwikkeling in vertrouwde handen.

Omgeving
type B
 
Ø      drie woonlagen
Ø      woonoppervlakte: ca.120 m2
Ø      kaveloppervlakte: ca. 80 m2
 
De tussenwoningen zijn eengezinswoningen met een voorentree aan het autovrije Fenikshof. Elke eengezinswoning heeft een tuingerichte woonkamer, een open keuken. Twee ruime sla...

Volledige omschrijving
type B
 
Ø      drie woonlagen
Ø      woonoppervlakte: ca.120 m2
Ø      kaveloppervlakte: ca. 80 m2
 
De tussenwoningen zijn eengezinswoningen met een voorentree aan het autovrije Fenikshof. Elke eengezinswoning heeft een tuingerichte woonkamer, een open keuken. Twee ruime slaapkamers en een ruime badkamer met douchehoek op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping twee ruime slaapkamers met een technische ruimte / berging met aansluiting voor de wasmachine.
 
Ø      entreehal met toilet en meterkast
Ø      woonkamer met open keuken en trap naar de eerste verdieping
Ø      twee glazen puien waarvan één met een draai- kiepdeur naar de tuin
Ø      twee ruime slaapkamers met badkamer op de eerste verdieping
Ø      twee ruime slaapkamers met technische ruimte / berging op de tweede verdieping
Ø      onderhoudsarme aluminium kozijnen
Ø      tuin met berging van ca. 6 m2  en achterom
Ø      eigen parkeerplaats in de ondergrondse stallinggarage van het naastgelegen gebouw Feniks
 

Share |
Meer woningen
Meer woningen