Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:'t Hof van Heesch, Nijmegen
Nieuwbouw:
't Hof van Heesch, Nijmegen

Type: Koop
Plaats: Nijmegen
Aantal: 5
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 499.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Nijmegen
Info
Aan de Kerkstraat in Nijmegen-Hees worden 5 unieke vrijstaande woningen gebouwd. De kavelgrootte, indeling en het ontwerp verschillen per huis waardoor het een uniek hofje wordt! De woningen worden zeer ruim opgezet op mooie riante kavels, en u heeft inspraak in de afwerking.

Omgeving
Kerkstraat De Kerkstraat is de oude verbindingsweg tussen Hees en Neerbosch waar in het verleden grote landgoederen en villa's stonden. De straat wordt gekarakteriseerd door een lintbebouwing met vrijstaande historische en eigentijdse panden die een keur aan bouwstijlen vertonen. In de Kerkstraat overheer...

Volledige omschrijving
Kerkstraat De Kerkstraat is de oude verbindingsweg tussen Hees en Neerbosch waar in het verleden grote landgoederen en villa's stonden. De straat wordt gekarakteriseerd door een lintbebouwing met vrijstaande historische en eigentijdse panden die een keur aan bouwstijlen vertonen. In de Kerkstraat overheerst een landelijke sfeer. Omgeving Hees is een voormalig dorp en een wijk in de stad Nijmegen, gelegen in het stadsdeel Nijmegen-Nieuw-West. Verder biedt de directe omgeving alle faciliteiten die van een stad verwacht mogen worden. Daarnaast kenmerkt de omgeving zich als een oase van rust.

Share |
Meer woningen
Meer woningen