Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Castellum, Noordwijkerhout
Nieuwbouw:
Castellum, Noordwijkerhout

Type: Koop
Plaats: Noordwijkerhout
Aantal: 48
Soort: Geschakeld
Prijs: € 299.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Noordwijkerhout
Info

Welkom in Castellum
In het hart van de wijk Mossenest komt een eiland, met daarop 48 royale eengezinswoningen die met elkaar een hof vormen. Aan de voorzijde grenzen deze woningen met hun tuin aan de hof, aan de achterzijde hebben zij een privé-terras aan het water. Hierdoor...

Volledige omschrijving

Welkom in Castellum
In het hart van de wijk Mossenest komt een eiland, met daarop 48 royale eengezinswoningen die met elkaar een hof vormen. Aan de voorzijde grenzen deze woningen met hun tuin aan de hof, aan de achterzijde hebben zij een privé-terras aan het water. Hierdoor kun je zowel ’s ochtends als ’s avonds buiten van de zon genieten. De woningen variëren in grootte van ca. 143 m2 tot ca. 160 m2 woonoppervlakte. Het eiland is autoluw en daardoor perfect geschikt voor kinderen. Scholen, kinderopvang en winkels bevinden zich op vijf minuten loopafstand. 

Koopsommen vanaf € 299.000,- vrij op naam. 

Perfect voor kinderen
De 48 eengezinswoningen van Castellum zijn gebouwd rond een autoluw hof, voorzien van een aantal speeltoestellen voor de allerkleinsten. Vanuit de keuken of zittend in de voortuin kunt u de kinderen makkelijk in de gaten houden. In de gehele wijk Mossenest II zijn veel speelvoorzieningen. Het aangrenzende park, dat nog ontwikkeld wordt door de gemeente Noordwijkerhout, biedt u sport- en recreatiemogelijkheden. 

Duurzame materialen
De ruime hofwoningen zijn gemaakt van duurzame materialen. De bakstenen gevels zijn van geel terracotta, de aflopende daken van keramische rode dakpannen. Erkers en veranda’s zorgen voor een afwisselend straatbeeld. Door de gebogen vormen in de wijk ontstaat een vriendelijke, informele buurt met bijzondere plekken en verrassende doorzichten.  

Omgeving

Noordwijkerhout

Share |
Info
Kaart
Keuring
Aanmelden nieuwsbrief
Helaas, kunt u hier (nog) geen informatie aanvragen.
Wilt U op de hoogte worden gehouden, meld U dan aan voor de nieuwsbrief.
Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
E-mail
Meer woningen
Meer woningen