Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Kroonsfeld Kolonelsdiep, Oldekerk
Nieuwbouw:
Kroonsfeld Kolonelsdiep, Oldekerk

Type: Koop
Plaats: Oldekerk
Aantal: 4
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 142.990 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Groningen | Oldekerk
Info

WEGENS SUCCESVOLLE VERKOOP: 4 EXTRA WONINGEN AAN HET KOLONELSDIEP TE OLDEKERK


Wederom een buitenkansje!


In verband met de snelle verkoop van de eerste 8 woningen, waarvan ...

Volledige omschrijving

WEGENS SUCCESVOLLE VERKOOP: 4 EXTRA WONINGEN AAN HET KOLONELSDIEP TE OLDEKERK


Wederom een buitenkansje!


In verband met de snelle verkoop van de eerste 8 woningen, waarvan nog één tussenwoning beschikbaar is, zal bouwbedrijf Rottinghuis 4 extra woningen (4 onder één kap) gaan realiseren aan het Kolonelsdiep te Oldekerk.

De woningen hebben een ruime woonkamer met keuken, tuinen van 155 tot 306 m², drie slaapkamers en de badkamer op de eerste verdieping en op de tweede verdieping nog een grote ruimte voor een vierde kamer of gewoon een heleboel spullen.

De huizen zijn in alle verblijfsruimten voorzien van vloerverwarming, voldoen aan de nieuwste energieregels en worden compleet met keukenblok én een volledig ingerichte badkamer opgeleverd.

 

Fraai straatbeeld

In een groenstrook die de voortuinen scheidt van de openbare weg wordt het parkeren voor de bewoners opgelost en kunnen ook voetgangers, net als aan de overzijde van de straat, hun weg vinden. Daarmee ontstaat een fraai en breed straatbeeld. Een overzicht van de wijk Kroonsfeld staat op www.kroonsfeld.nl

 

Er is nog 1 tussenwoning uit de eerste serie beschikbaar. De bouw van deze woning is inmiddels gestart.

Prijzen vanaf EUR 142.990 v.o.n.

Omgeving

Dat Oldekerk en Niekerk tot 1 januari 1990 samen nog een zelfstandige gemeente vormden, is vandaag de dag nog goed zichtbaar; De "tweelingdorpen" bieden veel voorzieningen binnen de eigen kern. Een supermarkt, winkels, de bakker en de slager, basis- en voortgezet onderwijs, sportvoorzieningen, een bloei...

Volledige omschrijving

Dat Oldekerk en Niekerk tot 1 januari 1990 samen nog een zelfstandige gemeente vormden, is vandaag de dag nog goed zichtbaar; De "tweelingdorpen" bieden veel voorzieningen binnen de eigen kern. Een supermarkt, winkels, de bakker en de slager, basis- en voortgezet onderwijs, sportvoorzieningen, een bloeiend verenigingsleven en medische zorg.

 

Kroonsfeld is een ruim opgezette nieuwbouwwijk in Oldekerk, waar in totaal zo'n 140 woningen worden gerealiseerd. Het plan kent een gevarieerd woningaanbod met zowel vrijstaande woningen als bungalows, appartementen en halfvrijstaande woningen. Door de diversiteit aan woningtypen kan het plan elke woningzoekende - van starter tot senior - bedienen. Oldekerk ligt op ongeveer 10 autominuten van de A7 (Groningen - Heerenveen). De gemeente Grootegast voorziet in veel mogelijkheden op het gebied van sport, recreatie, (basis)onderwijs en winkels. Zo biedt Kroonsfeld u een thuis in de intimiteit van een dorp, met toch alle faciliteiten binnen handbereik.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen