Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:MarQuant-Plus, Pijnacker Powered by Niki
Nieuwbouw:
MarQuant-Plus, Pijnacker

Type: Koop
Plaats: Pijnacker
Aantal: 20
Soort: Appartement
Prijs: € 214.900 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Pijnacker
Info
Heerlijk wonen tussen stad en land
In het zuiden van Pijnacker verrijst Keijzershof: een nieuwe eigentijdse wijk met volop ruimte, veel water en groen. Het kloppend hart van Keijzershof is het Centrum, dat een rijke mix van voorzieningen en woningen biedt. In het oosten van het Centru...

Volledige omschrijving
Heerlijk wonen tussen stad en land
In het zuiden van Pijnacker verrijst Keijzershof: een nieuwe eigentijdse wijk met volop ruimte, veel water en groen. Het kloppend hart van Keijzershof is het Centrum, dat een rijke mix van voorzieningen en woningen biedt. In het oosten van het Centrum komt het project MarQuant.

MarQuant bestaat uit twee gebouwen, een carre met 96 appartementen gericht op starters, MarQuant& genaamd en een toren met 78 ruime appartementen, MarQuant+ genaamd.

Kwalitatief wonen in MarQuant+
De torenappartementen zijn onlosmakelijk verbonden met hoge kwaliteit en ultiem comfort. De ruime opzet, hoogwaardige afwerking, heerlijke buitenruimten en prachtige uitzichten op zowel stad als land: alles in deze appartementen is ingericht op maximaal woongenot!

Met circa 33 meter is de woontoren van MarQuant+ het hoogste gebouw in het Keijzershof. De hoger gelegen torenappartementen bieden prachtig uitzicht op de Rotterdamse skyline. Om alle gebouwen in het plangebied een optimale bezonning te bieden, is deze toren heel bewust gesitueerd. Te midden van water en groen en op loopafstand van metrohalte Pijnacker Zuid.


Omgeving
Appartementen met het type Toren C (TC) zijn allemaal koopappartementen in de prijsklasse € 214.900,- tot € 226.900,- VON. Deze appartementen zijn gemiddeld 95 m² en hebben allemaal een terras op het zuiden.

Share |
Meer woningen
Meer woningen