Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Gantelzicht, Poeldijk
Nieuwbouw:
Gantelzicht, Poeldijk

Type: Koop
Plaats: Poeldijk
Aantal: 56
Soort: Appartement
Prijs: € 245.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Poeldijk
Info
Afbeeldingen

56 luxe appartementen gelegen aan de Gantel in Poeldijk! Het project bestaat uit een u-vormig gebouw met een stallingsgarage. De appartementen zijn bedoeld voor personen van 55 jaar en ouder en mensen van jongere leeftijd die beschikken over een geldige zorgindicatie. Het gebouw bestaat uit totaal 4 bou...

Volledige omschrijving

56 luxe appartementen gelegen aan de Gantel in Poeldijk! Het project bestaat uit een u-vormig gebouw met een stallingsgarage. De appartementen zijn bedoeld voor personen van 55 jaar en ouder en mensen van jongere leeftijd die beschikken over een geldige zorgindicatie. Het gebouw bestaat uit totaal 4 bouwlagen en een souterrain.

Bent u op zoek naar een luxe koopappartement aan de Gantel in Poeldijk?
Dan is een woning in het project 'Gantelzicht' een echte aanrader voor u!

 

De oppervlakten van de 3- en 4 kamerappartementen variëren van circa 94 m2 tot circa 138 m2. Alle appartementen beschikken over een ruim balkon, loggia of terras. De bewoners van de appartementen hebben een eigen parkeerplaats in de stallinggarage. Vanzelfsprekend is het appartementgebouw uitgevoerd met een liftsysteem. Verder heeft ieder appartement de beschikking over een ruime berging in het souterrain. De appartementen zijn tevens geschikt voor minder valide bewoners en men heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van diverse (zorg- en gemaks)faciliteiten.

De locatie aan de Gantel geeft een bijzonder wijds perspectief met een optimale bezonning. De appartementen langs de westzijde van het bouwblok maken optimaal gebruik van de middag- en avondzon en worden, net als alle appartementen ontsloten door middel van een royale omloop, die per verdieping bereikbaar is met trap en lift.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen