Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:6 exclusieve Parkwoningen, Putten Powered by Niki
Nieuwbouw:
6 exclusieve Parkwoningen, Putten

Type: Koop
Plaats: Putten
Aantal: 4
Soort: Rijwoning
Prijs: € 230.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Putten
Info
Sfeervol Bijsteren

De finishing touch van Bijsteren is in zicht. Het grootste deel van de 800 nieuwe woningen is al gebouwd en bewoond en ook het park is nagenoeg af. Het bijzondere van Bijsteren is dat het woonplan ingepast is in de bestaande omgeving. De mooie oude bomen zijn ...

Volledige omschrijving
Sfeervol Bijsteren

De finishing touch van Bijsteren is in zicht. Het grootste deel van de 800 nieuwe woningen is al gebouwd en bewoond en ook het park is nagenoeg af. Het bijzondere van Bijsteren is dat het woonplan ingepast is in de bestaande omgeving. De mooie oude bomen zijn behouden en aangevuld met nieuwe aanplant. Gecombineerd met de fraaie architectuur, lieve bruggetjes en de ruimelijke opzet, doet de nieuwe wijk prettig dorps aan, alsof zij jaren geleden vanzelf is ontstaan.

Dichterbij dan u denkt

Veel gezinnen, stellen en singles genieten inmiddels dagelijks van leven in een prachtige, groene omgeving met het gemak van het dorp dichtbij. Via de Stationsstraat fietst u in vijf minuten naar het gezellige centrum en ook het station ligt om de hoek. In de directe omgeving zijn er voorzieningen die u het leven nog gemakkelijker maken. Van basisschool tot buurtsuper, van kinderopvang tot zorgcentrum, u vind het hier allemaal!

Omgeving
Uniek en kleinschalig woonplan
In het noordelijk deel van Bijsteren, midden in het park, wordt een kleinschalig exclusief woonplan gerealiseerd. De zes parkwoningen, met een eigen parkeerplaats onder een carport, zijn riant, energiezuinig en bieden u de mogelijkheid om de indeling pre...

Volledige omschrijving
Uniek en kleinschalig woonplan
In het noordelijk deel van Bijsteren, midden in het park, wordt een kleinschalig exclusief woonplan gerealiseerd. De zes parkwoningen, met een eigen parkeerplaats onder een carport, zijn riant, energiezuinig en bieden u de mogelijkheid om de indeling precies zo te maken zoals u wilt. De woningen worden verkocht voor een basisprijs die, afhankelijk van uw keuzes, wordt verhoogd met meer-of minderwerkkosten.

Veel privacy en een vrij uitzicht
De zes parkwoningen hebben een heerlijk terras van circa 30 m2 op het zuidoosten, met een blijvend vrij uitzicht op het park. Door de groene haag en doordat het woonblokje iets verhoogd ligt ten opzichte van het park en de straat, ervaart u op het terras en in huis meer privacy. Voorbijgangers zien u minder snel, u kijkt wel vrij uit over het park.

Een warm welkom
Het gebied tussen de entree van de woning en de carport zal in de praktijk alleen worden gebruikt door de bewoners en bezoek. Het intieme entreegebied deelt u met slechts vijf andere bewoners en dat versterkt het kleinschalige gevoel van dit plan. Uw auto parkeert u onder de eigen carport, waar zich ook de berging bevindt. In het openbare gebied zijn voldoende parkeerplaatsen voor bezoekers of uw tweede auto. Bij de entree voor het huis komt een kleine zone waar u de ruimte heeft voor wat leuke bloembakken of een klein bankje.

Een huis met mogelijkheden
De afmetingen van het huis zijn riant. Met een lengte van 13,8 meter telt het gebruiksoppervlakte van de begane grond maar liefst 71 m2. De afmetingen dragen eraan bij dat dit een huis is met mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld werken aan huis? Dat kan. U kunt ook een compleet slaap- en woonprogramma creëren op de begane grond en de verdieping inrichten als atelier. Of misschien wilt u wel vier slaapkamers op de verdiepin en nog wel een tweede badkamer. U bepaalt het helemaal zelf.

U staat er niet helemaal alleen voor
In het proces van basishuis naar droomhuis staat u er niet alleen voor. U wordt bijgestaan door een team van deskundigen. De architect heeft door middel van de indelingsvarianten een aantal voorstellen gedaan en helpt u hiermee op weg bij het maken van de juiste beslissingen. Onze kopersbegeleider is uw aanspreekpunt en de aannemer rekent voor u uit, wat de financiële consequenties zijn van uw keuzes. Zelf ontwerpen hoeft niet moeilijk te zijn. Het is vooral heel erg leuk!

Zo leuk is zelf ontwerpen
- Uitbouw begane grond is mogelijk, eventueel met daarboven een balkon.
- Alle vrijheid om de woning in te delen zoals u het wilt.
- Deskundige begeleiding.
- Meer- en minderwerkkosten zijn helder en inzichtelijk.

Share |
Meer woningen
Meer woningen