Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Bijsteren fase 9, Putten Powered by Niki
Nieuwbouw:
Bijsteren fase 9, Putten

Type: Koop
Plaats: Putten
Aantal: 4
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 245.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Putten
Info
De finishing touch van Bijsteren is in zicht
Het grootste deel van de 800 nieuwe woningen is al gebouwd en bewoond en ook het park is vrijwel geheel aangelegd. Bijsteren is een rustige autoluwe wijk met hier en daar besloten hofjes en veel groen in de vorm van wadi’s, houtwallen en bo...

Volledige omschrijving
De finishing touch van Bijsteren is in zicht
Het grootste deel van de 800 nieuwe woningen is al gebouwd en bewoond en ook het park is vrijwel geheel aangelegd. Bijsteren is een rustige autoluwe wijk met hier en daar besloten hofjes en veel groen in de vorm van wadi’s, houtwallen en bomenrijen. De wijk bestaat uit vijf kleine woonbuurten, ieder met een eigen karakter. Samen vormen ze een fraai geheel. Het bijzondere van Bijsteren is dat het woonplan ingepast is in de bestaande omgeving. De mooie oude bomen zijn, waar mogelijk, behouden en aangevuld met nieuwe aanplant. Gecombineerd met de fraaie afwisselende architectuur, bruggetjes en de ruimtelijke opzet, doet de nieuwe wijk prettig dorps aan, alsof zij jaren geleden vanzelf is ontstaan.

Dichterbij dan u denkt
U vindt Bijsteren aan de westkant van Putten ten noorden van de Nijkerkerstraat. Veel gezinnen, stellen en singles genieten inmiddels dagelijks van leven in een prachtige, groene omgeving met het gemak van het dorp dichtbij. Via de Stationsstraat fietst u in vijf minuten naar het gezellige centrum en ook het treinstation ligt om de hoek. In de directe omgeving zijn er voorzieningen die u het leven nog gemakkelijker maken. Van basisschool tot bouwmarkt, van kinderopvang tot zorgcentrum, u vindt het hier allemaal. 

Van duurzaam geniet u langer
Bij de ontwikkeling van Bijsteren is veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Zo wordt bij de bouw van de woningen gebruik gemaakt van duurzame materialen en ook de wadi’s hebben een belangrijke rol in de wijk. Water wordt waar mogelijk opgevangen in wadi’s of in waterpartijen. Regenwater wordt vanaf het dak afgevoerd via de goot op de kavel naar de straat en vervolgens naar de wadi’s. Alle woningen worden naar de laatste eisen ontwikkeld en zijn daarmee uitermate energiezuinig. 

Bijsterense Brink
Fase 9 ligt in de Bijsterense Brink. Deze woonbuurt wordt begrensd door groen en biedt een zeer gevarieerd huur- en koopwoningaanbod. Zo vindt u hier zowel rijwoningenals twee-onder-een-kap, vrijstaande woningen en langs de vroegere Stenenkamerseweg enkele ‘Veluwse villa’s’. Binnen de wijk zijn enkele vroegere boerenwoningen gespaard, waardoor de historie van de omgeving nog steeds zichtbaar is. 

Ook voor de allerkleinsten
Kleine kinderen moeten veilig de wijde wereld kunnen verkennen. Daarom worden er in Bijsteren diverse groene speelplekken ontworpen. Ook kunnen ze hun energie kwijt bij een van de speelplekken of op het trapveldje in het park. De honden krijgen in Bijsteren hun eigen plek om uitgelaten te worden. 

Een heerlijke plek om te ontmoeten, te spelen en te ontspannen
Het park ligt als een groene zone tussen de diverse woonbuurten. Een deel van het park is ontworpen door landschapskunstenaar Frode Bolhuis. In het midden van het park wordt, als een brink, een bijzonder pleinachtig element aangelegd. Te midden van lage muurtjes liggen thematuinen en ontmoetingsplekken. 

Een gevarieerd woningaanbod
De woningen van verkoopfase 9 liggen aan de zuidoostelijke rand van Bijsteren, aan de rand van een weiland. Het gevoel van landelijk wonen beleeft u hier dus optimaal. Het totale plan bestaat uit 47 riante hoek- en tussenwoningen, verdeeld over 8 kleine woonblokjes. In dit deelplan zijn twee architectenverantwoordelijk voor het ontwerp, waardoor er binnen de types ook nog de nodige variatie zit in uitstraling, indeling en woonoppervlakte. Daarbij hebben de architectendiverse indelingsvarianten en uitbreidingsopties voor u uitgewerkt. Zo kunt u kiezen voor een huis dat precies past bij uw smaak en aan uw woonwensen tegemoet komt. Immers, niemand is hetzelfde. 

Ruim en groen opgezet
De opzet van het hele plan is ruim en groen. De woningen liggen stuk voor stuk op een riante kavel en hebben niet alleen een grote achtertuin met berging, maar ook een aanzienlijke voortuin omzoomd met een groene haag. Waar u ook woont, u heeft altijd wel een plek om te genieten van de zon. Alle hoekwoningen hebben een oprit en parkeergelegenheid op eigen terrein. Verder parkeren de bewoners en bezoekers op de straat. Er worden door de Gemeente Putten voldoende parkeerplaatsen aangelegd.  

Omgeving
Kwikstaart
De korte rijtjes waarin type Kwikstaart en Zwaluw zich bevinden hebben die typische jarendertig uitstraling dankzij de fraaie details als overstekende dakranden, horizontale raamverdeling in de kozijnen, een bijzondere woning op de kop van de rij en een fraaie entree. Type ...

Volledige omschrijving
Kwikstaart
De korte rijtjes waarin type Kwikstaart en Zwaluw zich bevinden hebben die typische jarendertig uitstraling dankzij de fraaie details als overstekende dakranden, horizontale raamverdeling in de kozijnen, een bijzondere woning op de kop van de rij en een fraaie entree. Type Kwikstaart en Zwaluw zijn riante woningen die op de breedte na qua woningplattegrond identiek zijn. Kwikstaart is de hoekwoning en Zwaluw de tussenwoning. Ze hebben beide een riante achtertuin met berging.
 
·  woonoppervlakte Kwikstaart ca. 114 m²
·  3 slaapkamers en een grote zolder met wasmachineaansluiting
·  grote badkamer met voor type Kwikstaart de mogelijkheid voor een bad
·  diepe achtertuin
·  diverse indelingsvarianten en uitbreidingsopties mogelijk
·  berging in de tuin
·  parkeergelegenheid op eigen terrein en mogelijkheid garage a.d. woning

Type Kwikstaart heeft parkeergelegenheid op eigen terrein en mogelijkheid voor een garage aan de woning

Share |
Meer woningen
Meer woningen