Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Fransicushof, Raalte Powered by Niki
Nieuwbouw:
Fransicushof, Raalte

Type: Koop
Plaats: Raalte
Soort: Geschakeld
Prijs: € 0 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Overijssel | Raalte
Info
Wonen in FranciscushofFranciscushof in Raalte is een droomlocatie voor het pure wonen. Franciscushof heeft landschappelijk, stedenbouwkundig en architectonisch uitzonderlijke kwaliteiten en is daardoor uniek in de regio. Het is het bijzondere karakter, het gevoel voor smaak en stijl in Franciscushof, dat m...

Volledige omschrijving
Wonen in FranciscushofFranciscushof in Raalte is een droomlocatie voor het pure wonen. Franciscushof heeft landschappelijk, stedenbouwkundig en architectonisch uitzonderlijke kwaliteiten en is daardoor uniek in de regio. Het is het bijzondere karakter, het gevoel voor smaak en stijl in Franciscushof, dat mensen aanspreekt die kiezen voor ultiem woongenot.
Landelijke uitstralingFranciscushof krijgt een groene, landelijke uitstraling en een ruime opzet. Stedenbouwkundig en architectonisch is Franciscushof van hoge kwaliteit. Er komen 350 woningen in uiteenlopende typen: woningen in bijzondere projectbouw en luxe appartementen. Uniek is de mogelijkheid om een vrije kavel te kopen waarop u uw eigen droomhuis realiseert.
Alles dichtbijBelangrijke voorzieningen op het gebied van zorg, onderwijs en dagelijkse boodschappen zijn dichtbij. Franciscushof is tevens een goede uitvalsbasis voor een mooie wandeling in het bos, over het open veld of langs het water.
Wonen in een landschappelijke omgeving met alle voorzieningen op korte afstand en leven in een persoonlijke en eigen stijl? Franciscushof maakt puur wonen mogelijk!
PlanningIn de tweede helft van 2010 wordt naar verwachting gestart met de verkoop van vrije kavels. Medio 2012/2013 zal vervolgens worden aangevangen met de verkoop van projectmatig ontwikkelde woningen zoals appartementen, rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen.


   

Omgeving
Verspreide huizen buitengebied

Share |
Info
Kaart
Keuring
Aanmelden nieuwsbrief
Helaas, kunt u hier (nog) geen informatie aanvragen.
Wilt U op de hoogte worden gehouden, meld U dan aan voor de nieuwsbrief.
Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
E-mail
Meer woningen
Meer woningen