Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Wildenkamp, Reuver
Nieuwbouw:
Wildenkamp, Reuver

Type: Koop
Plaats: Reuver
Aantal: 5
Soort:
Prijs: € 283.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Limburg | Reuver
Info

Goed Wonen in Reuver in plan Wildenkamp

 

 Op de voormalige locatie van basisschool de Wildenkamp;19 koop- en huurwoningen in een eigentijdse, klassieke stijl. In het koopsegment worden in totaal 13 woningen aangeboden, waarvan 5 vrijstaande woningen, 6 twee-onder-een-kap w...

Volledige omschrijving

Goed Wonen in Reuver in plan Wildenkamp

 

 Op de voormalige locatie van basisschool de Wildenkamp;19 koop- en huurwoningen in een eigentijdse, klassieke stijl. In het koopsegment worden in totaal 13 woningen aangeboden, waarvan 5 vrijstaande woningen, 6 twee-onder-een-kap woningen en 2 levensloopbestendige woningen. De twee-onder-een-kap woningen zullen aan de de Burg. Moorenstraat liggen, de vrijstaande woningen aan de Burg. Claessenstraat. Er wordt een nieuw pleintje gerealiseerd in het midden van het plan. Dat plein zal Schoolplein gaan heten. Er zullen 8  levensloopbestendige woningen worden gebouwd waarvan 2 koopwoningen en 6 huurwoningen.

De 5 vrijstaande woningen aan de Burgemeester Claessenstraat zijn op ruime percelen geplaatst en bieden u veel privacy. U heeft keuze uit drie types. De standaard woning, de standaard woning mèt erker en de grote, individuele woning. De percelen variëren in grootte van 368 m2 tot 427 m2.

 

Indeling van de woningen:

Begane grond:
Hal/entree met meterkast en toiletruimte en trap naar de eerste verdieping. Woonkamer (ca 30 m2) met open keuken ca 8 m2), berging onder de trap en openslaande tuindeuren. Tevens deur vanuit de keuken naar buiten of naar de berging (optie).
Eerste verdieping:
Drie slaapkamers. Badkamer met inloop-douche, dubbele wasbak en toilet (stelpost).
Tweede verdieping:
Via vaste trap bereikbare ruime zolder met opstelplaats CV en WTW installaties. Tevens wasmachineaansluiting en opstelplaats droger.

De woning gelegen Burgemeester Claessenstraat 12 heeft een erker in de woonkamer waardoor de woonkamer
ca. 7 m2 ruimer is. De woning is voorzien van zonnepanelen en een zonneboiler.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen