Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Grinthuizen, Rheden
Nieuwbouw:
Grinthuizen, Rheden

Type: Koop
Plaats: Rheden
Aantal: 8
Soort:
Prijs: € 294.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Rheden
Info

De woningen van het type B zijn gelegen aan de noordwestzijde van nieuwbouwproject Grinthuizen met verschillende gevelaanzichten waardoor een divers straatbeeld ontstaat. De woningen hebben sfeervolle balustrades en erkers en zijn hoogwaardig afgewerkt met houten kozijnen en zinken bakgoten. De achtertu...

Volledige omschrijving

De woningen van het type B zijn gelegen aan de noordwestzijde van nieuwbouwproject Grinthuizen met verschillende gevelaanzichten waardoor een divers straatbeeld ontstaat. De woningen hebben sfeervolle balustrades en erkers en zijn hoogwaardig afgewerkt met houten kozijnen en zinken bakgoten. De achtertuinen zijn gesitueerd op het noordwesten met de middag- en avondzon. De perceelsgrootte varieert van 248 m² tot 378 m². Alle woningen beschikken over een eigen oprit.

 

Indeling
In de basis hebben de woningen een hal, keuken en ruime woonkamer op de begane grond met dubbele openslaande deuren naar de tuin. Bij een aantal woningen is het mogelijk de woning uit te breiden aan de achterzijde. Verder zijn de woningen standaard voorzien van een ruime garage/ berging met dubbele houten deuren.

De trap in de hal leidt naar de eerste verdieping waar zich 3 slaapkamers, een overloop en een badkamer bevinden. Via een vaste trap is de zolder te bereiken. Naar wens is de zolder in te delen met 1 of 2 (slaap)kamers.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Aanmelden nieuwsbrief
Helaas, kunt u hier (nog) geen informatie aanvragen.
Wilt U op de hoogte worden gehouden, meld U dan aan voor de nieuwsbrief.
Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
E-mail
Meer woningen
Meer woningen