Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Grinthuizen, Rheden
Nieuwbouw:
Grinthuizen, Rheden

Type: Koop
Plaats: Rheden
Aantal: 13
Soort: Rijwoning
Prijs: € 172.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Rheden
Info

De rijwoningen zijn gelegen middenin nieuwbouwproject Grinthuizen en hebben een moderne uitstraling. Net als alle andere woningen in nieuwbouwproject Grinthuizen hebben de woningen een hoogwaardige afwerking met zinken goten en keramische dakpannen. Er zijn sfeervolle elementen in de ar...

Volledige omschrijving

De rijwoningen zijn gelegen middenin nieuwbouwproject Grinthuizen en hebben een moderne uitstraling. Net als alle andere woningen in nieuwbouwproject Grinthuizen hebben de woningen een hoogwaardige afwerking met zinken goten en keramische dakpannen. Er zijn sfeervolle elementen in de architectuur aangebracht zoals luifels en spekbanden in de gevel.

De achtertuinen zijn gesitueerd op het zonnige zuiden. De rijwoningen zijn achterom te bereiken via het gezamenlijke achterpad. De achtertuinen van de hoekwoningen zijn buitenom te bereiken via het eigen perceel. De perceelsgrootte varieert van 109 m² voor een tussenwoning tot 240 m² voor een hoekwoning. Rondom de rijwoningen bevinden zich voldoende parkeerhavens en een ruime parkeerplaats.

 

Indeling
In de basis hebben de woningen een hal, keuken en een ruime woonkamer met veel lichtinval op de begane grond met toegang naar de tuin. De hoekwoningen beschikken standaard over een ruime garage/ berging. Voor de rijwoningen is het mogelijk een berging in de achtertuin te plaatsen.
De trap in de hal leidt naar de eerste verdieping waar zich 3 slaapkamers, een overloop en een badkamer bevinden. De rijwoningen beschikken over een vlieringtrap naar de zolder. In de hoekwoningen is de zolder via een vaste trap te bereiken.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Aanmelden nieuwsbrief
Helaas, kunt u hier (nog) geen informatie aanvragen.
Wilt U op de hoogte worden gehouden, meld U dan aan voor de nieuwsbrief.
Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
E-mail
Meer woningen
Meer woningen