Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Grinthuizen, Rheden
Nieuwbouw:
Grinthuizen, Rheden

Type: Koop
Plaats: Rheden
Aantal: 10
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 389.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Rheden
Info

De vrijstaande woningen van het type E bevinden zich aan de zuidwestzijde van nieuwbouwproject Grinthuizen. Alle vrijstaande woningen hebben dezelfde architectuur maar er zijn verschillende speelse details aangebracht om de woningen een eigen identiteit te geven zoals fraaie overstekken, zinken kaders r...

Volledige omschrijving

De vrijstaande woningen van het type E bevinden zich aan de zuidwestzijde van nieuwbouwproject Grinthuizen. Alle vrijstaande woningen hebben dezelfde architectuur maar er zijn verschillende speelse details aangebracht om de woningen een eigen identiteit te geven zoals fraaie overstekken, zinken kaders rondom de kozijnpartij, zinken dakkapellen en diverse kleuren gevelstenen. De achtertuinen zijn gesitueerd op het zuidwesten. De perceelsgrootte varieert van circa 341 m² tot 573 m².

 

Indeling
In de basis zijn de vrijstaande woningen voorzien van een ruime garage/ berging. De keuken bevindt zich aan de voorzijde en de woonkamer aan de achterzijde met openslaande tuindeuren. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een ruime badkamer met ligbad, douche en wastafel met seperaat een toilet met fonteintje. De vast trap naar de 2de verdieping geeft toegang tot een grote zolderruimte. Het is mogelijk hier twee (slaap)kamers te maken.

De woningen worden uiterst degelijk gebouwd en kwalitatief hoogwaardig afgewerkt met keramische dakpannen, onderhoudsarme geveldelen, kunststof kozijnen, zinken dakgoten en regenpijpen. De garagedeuren en tuindeuren zijn dubbele openslaande deuren.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Aanmelden nieuwsbrief
Helaas, kunt u hier (nog) geen informatie aanvragen.
Wilt U op de hoogte worden gehouden, meld U dan aan voor de nieuwsbrief.
Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
E-mail
Meer woningen
Meer woningen