Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Grinthuizen, Rheden
Nieuwbouw:
Grinthuizen, Rheden

Type: Koop
Plaats: Rheden
Aantal: 7
Soort:
Prijs: € 274.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Rheden
Info

De semi-bungalows van het type F zijn gelegen aan de zuidzijde van nieuwbouwproject Grinthuizen en bestaan uit 3 vrijstaande en 4 halfvrijstaande semi-bungalows. De semi-bungalows hebben sfeervolle dakoverstekken en de onderhoudsarme zinken kaders rondom de kozijnen geven de semi-bungalows een moderne u...

Volledige omschrijving

De semi-bungalows van het type F zijn gelegen aan de zuidzijde van nieuwbouwproject Grinthuizen en bestaan uit 3 vrijstaande en 4 halfvrijstaande semi-bungalows. De semi-bungalows hebben sfeervolle dakoverstekken en de onderhoudsarme zinken kaders rondom de kozijnen geven de semi-bungalows een moderne uitstraling die aansluit bij de vrijstaande woningen in het nieuwbouwproject.

De achtertuinen zijn gesitueerd op het zuiden en zuidwesten. De perceelsgrootte varieert van circa 240 m² tot 371 m². Alle woningen beschikken over een oprit.

 

Indeling
De semi-bungalows hebben een compleet woonprogramma op de begane grond met, naast een slaapkamer en een badkamer, een keuken, woonkamer en bijkeuken. Hierdoor is de woning uitermate geschikt voor langdurig  zelfstandige bewoning. De tuin is te bereiken via de openslaande deuren in de woonkamer en de slaapkamer.

Via een vaste trap is de eerste verdieping te bereiken. Naar wens is de eerste verdieping in te delen met 2 extra (slaap)kamers en een badkamer. De zolder is te bereiken via de vlieringtrap en geschikt als opbergruimte.

De woningen worden uiterst degelijk gebouwd en kwalitatief hoogwaardig afgewerkt met keramische dakpannen, onderhoudsarme geveldelen, kunststof kozijnen, zinken dakgoten en regenpijpen. De garagedeuren en tuindeuren zijn dubbele openslaande deuren.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Aanmelden nieuwsbrief
Helaas, kunt u hier (nog) geen informatie aanvragen.
Wilt U op de hoogte worden gehouden, meld U dan aan voor de nieuwsbrief.
Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
E-mail
Meer woningen
Meer woningen